I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

WGT624 (Netgear) - Drops!? Firmware!?

Hobby & Fritid - Datorer & Teknik

   

2008-03-10 08:38

WGT624 (Netgear) - Drops!? Firmware!?

Tja!

Har haft en yngre version av WGT624:an tidigare, på DSL (0,5MBit). Var nån hang-up i månaden typ, fick gå o "resetta manuellt" genom o dra AC/DC:n liksom, inget mer med det. Nu har jag haft v3:an några dagar o tycker den droppar på samma vis, hela tiden. Googlade lite och fann en j-vla massa whinande forumposts om just det här problemet. Så i http-configen är det såklart "Latest firmware installed!" då jag försöker dra mig ájour.

Dock, sen då jag går på netgear.com så finns det flera firmware's ytterligare, med specnotes om just "Fixing problem with lost wireless beacon" och dyl. drop-problem. What's the catch? Jo, det står "NORTH AMERICA ONLY" inom parantes på dem. Jag är ändå grymt sugen på att dra ner dem och pröva. Så, what's the worst that could go wrong? Som jag förstår är det mest att det är beta-firmwares som den europeiska supporten ej täcker, för isf ere ju lugnt.

Truth to be told så kunde jag inte hålla fingrarna i styr, drog hem och la in den näst(!) nyaste (feg i djärvheten, hrhr) för typ tio minuter sen. Patchade in den i http-configen manuellt. Står rätt firmware-version nu, och Internet funkar uppenbarligen. Kommer jag att märka problem senare?

Lite det jag är nyfiken på, samt i största allmänhet om någon (garanterat!!) känner till WGT624-problemen då den droppar helt så man måste resetta strömmen,, och hur de botade problemet? För sent för återköp, vill göra bästa av situationen helt enkelt..

Stort tack för alla tips!