All seeing eye När jag lägger till en server hamnar den på favorites som "unscanned" bara. För nån dag sen blev hälften av alla jag lagt till "unscanned". Men jag kan se att alla servrarna är fortfarande igång här. Så varför håller detta skit programmet på så här? Senaste det gjorde så fick jag ta bort alltihopa och lägga till nya servrar jag inte spelat på innan