I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Fel på ljuduppspelningen i en film

Hobby & Fritid - Datorer & Teknik

   

2004-06-01 13:22

Fel på ljuduppspelningen i en film

jag har en film på två .avi-filer som jag försöker spela upp i windows media player, men ljudet funkar inte (bilden är helt ok dock).

jag läste någonstans att jag behöver installera det codec som krävs för ljuduppspelning för just den här filmen, så jag laddade ner nimo codec pack för att fixa detta.
eftersom jag inte visste vilket codec jag behöver installerade jag alla som var förvalda. då får jag följande felmeddelande två gånger under installationens gång: "Error opening file for writing:". de filer som inte funkar är msvcr70.dll och DivXdec.ax (bägge ligger i en mapp i windowsmappen som heter system32).
jag får välja att avbryta installationen, att försöka skriva till den aktuella filen igen (funkar inte) och att hoppa över den aktuella filen. när jag sen försöker se filmen kraschar media player typ direkt. när jag avinstallerat nimo är allt som vanligt igen.

är det nån som vet vad jag ska göra? skulle verkligen uppskatta lite hjälp med detta, eftersom jag är ganska ny på det här med divX och sånt....

Urbanized Konfusion ute nu!
http://www.myspace.com/scissormenmusic http://www.myspace.com/bumbillbeats