1 Användare kopplad till datorn Ibland när jag ska stänga av datorn, så när jag tryckt p avsluta så kommer det upp en ruta där det står" Det finns en användare kopplat till datorn, vill du verkligen stänga av" eller ngt liknande. Vad är de för ngt ?