I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Användaren är inte inloggad alfi_ P33

Från Santa Ana / Santa Ana / El Salvador
Namn:
 
Sysselsättning:
-
Civilstånd:
Raggar hårt
Hemsida:
-
Medlem sedan:
2002-06-27
Senast inloggad:
2009-01-29 12:11
 
        
Användarnamn Sysselsättning Online
bustard Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
buztone Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
chip_94 Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
eriic Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
Hec-Tic Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
Junne Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
lopez Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
naddikk Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
Nilez Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
sekkeN Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
seldom-seen Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
snut_as Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok
vins Användaren är inte inloggad False Gå till användarens gästbok Gästbok


Senast skapade trådarHär var det tomt.

Senaste aktivitet i trådarHär var det tomt.

Hej jag heter Alfonso och jag söker arbete som lärling för att kunna fullborda och arbeta klart mina lärlingstimmar för att sedan börja jobba självständigt. Jag har salvadoransk bakgrund och har bott i Sverige hel mitt liv. Jag går tredje året på el teknik och tar examen den 8 juni. Jag är en arbetsam person som gillar att jobba. Jag är en kreativ person som gillar att skapa och jobba som hantverkare. Jag är en ansvarig, pålitlig, ambitiös person när jag ska utföra de uppgifter jag får. Som person är jag social och glad för det mesta. Jag har haft körkort nu i ett år och har en god körvana också har jag heta arbeten certificat.
År 2007 fick jag ett jobb med att byta elmätare I Örebro åt bemaningsföretaget Sesab från Gävle som blev inhyrda av Bravida Örebro till de uppdraget. Min arbetsuppgifter var att köra till olika kunder som hade elmätare som tillhör Eons elnät och byta ut de gammla mekaniska mätarna till de nya fjärravlästa mätare. Det gav mig en bra servicekänsla då jag fick vara social med kunder och diplomatisk med onöjda kunder.Det fanns stora krav på kvalite då vi skulle bara ha 1% A-fel på stickprovkontrollerna, vilket gjorde att jag utvecklade en bra rutin till att göra felfria instalationer, men de är klart ingen är perfekt ibland gjorde man små missar. Men de viktiga var att jag kunde strukturera upp mitt arbete, för att kunna göra det effektivare och samtidigt hålla en hög kvalite.
År 2006 sommarjobbade jag på Läkerol Arena när den byggdes uppi Gävle. Jag började jobba så fort mitt sommarlov började, i början av juni, och jobbade fram till augusti, och sluta när skolan började. Vi bärde kabelstegar, telerännor, kabeltrummor och dylikt. Fick sätta ihop armaturer på olika undertaksplattor. Fick också sätta up telerännor på kabelstegar, sätta upp vp-rör och kopplingsdosor. Jag fick också koppla och fästa upp utanpåliggande armaturer i olika rum. Men kanske det viktigaste jag gjorde där var att få känna av hur det är att jobba inom bygg. Det har hjälpt mig mycket, då jag har fått erfarenhet av byggbranchen samt dragit lärdomar som kommer att hjälpa mig I framtiden
År 2005 innan det jobbade jag fyra veckor som städerska vid slutet av juli. Då var jag bland annat i fritidsskolor och olika dagisar och städade golvet och lagade mat åt fritidsbarnen.
Jag hoppas ni har fått en bra bild av vem jag är och att jag får höra utav er. Med vänliga hälsningar Alfonso Orellana