I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vill ni kanske låsa hela "Övrigt" och "Allmänt om Whoa"?

Whoa Community - Allmänt om whoa

   
Poet

2012-12-09 22:57

Vill ni kanske låsa hela "Övrigt" och "Allmänt om Whoa"?

Det känns som om trollen ökat markant. Och vissa användare som jag känner personligen utanför Whoa uttrycker också att de gillar att Whoa var så stängt förut, då de kände att de kunde vara öppna på Whoa med diverse ämnen i bland annat Blandat och Vardagsfilosofi. De säger att dem har blivit lite rädda för att skriva för mycket då man lätt kan kika in här utan att behöva regga sig och snoka runt.

Personally, I don't give a jack to be honest, trots att det skrivits om mig och Evolution på Flashback* tex) Allt jag skriver om på Whoa, snackar jag om öppet på scen när jag uppträder tex, så jag har varit beredd sedan länge att det skulle skrivas om mig på diverse rasistiska hemsidor. Det är ok, det är oundvikligt liksom. But with that being said, så kan jag förstå den aspekten som mina vänner uttryckt också att man vill ha some kind of a privacy.

Jag tack ödmjukt för er tid och jag hoppas ni kan överväga tanken att låsa Övrigt så vi old school cats ändå har något kvar. Eran main attraction är ju ändå Hip hop sektionerna. Så vad säger ni? Det kan bli eran kwanzaa present till mig :)

Peace, Love & Understanding!


http://https://www.flashback.org/t1741996

At the gates of Eternity...