I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Ändring av "länka inte till olagligt material"-regeln

Whoa Community - Allmänt om whoa

   
Redaktionschef

2007-10-01 00:58

Ändring av "länka inte till olagligt material"-regeln

Från startsidan:

2007-10-01 - Ändring av regel på Whoa
Vi vill be alla att notera att regel nummer 10, "Länka inte till olagligt eller stötande material", har justerats en aning.

Det är fortsatt tillåtet att diskutera skivor, spel, filmer etc som läckt ut på nätet, men från och med nu är det inte tillåtet att posta inlägg som t.ex. "nu har skivan läckt!", "nu finns det en retail ute!" och "jag håller på att ladda hem filmen just nu!" i dessa trådar.

mvh Whoa-crew

___________________________________________________

Anledningen till varför vi gjort denna ändring är för att vi helt enkelt inte uppskattar inlägg som inte tillför något till diskussionerna.

Vi vill även få bort indirekta tips om att exempelvis musik läckt ut på nätet. Whoa är tänkt att vara ett community där man kan diskutera innehållet i skivor och filmer, inte en plats där man bokstavligen kan läsa t.ex. "nu har kanye wests skiva läckt på nätet!". Sånna grejer får man liksom lista ut själv, om man nu väljer att gå den vägen.

Vi hoppas att alla respekterar och tar till sig av denna, mindre, ändring i regelsystemet.

mvh Whoa-crew

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!