I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Se över regler för nattråden?

Whoa Community - Allmänt om whoa

   
Groupie

2007-01-23 00:35

Se över regler för nattråden?

Att jag inte har något liv och hänger alldeles för mycket i nattråden är tyvärr ett välkänt faktum och jag brukar inte vara den som gnäller på whoa men det skulle vara bra om reglerna för nattrådarna sågs över eller ni såg till att admins/mods lär sig.

Reglerna lyder i dagsläget:

"5 - Nattrådar/chattrådar
Vad gäller nattrådar så är det inte tillåtet att chatta i redan befintliga trådar. Däremot är det tillåtet att starta upp en nattråd per natt. Trådens namn måste namnges "Nattråd ". Datumet ska vara det datum som var dagen innan (dvs innan tolvslaget). Varför? Därför helt enkelt. På något sätt måste folk kunna hålla reda på vilken tråd som gäller, då blir det så här. Men som sagt, endast en nattråd per natt . I övrigt hänvisar vi till den alltid lika trevliga chatten. Tycker du att chatten verkar trist eller död, gör då något åt det själv. Det blir inte roligare än man gör det. Observera att nattrådar ej får skapas innan 00.00, trådar som skapas före midnatt kommer att tas bort."

Ändå verkar admins och mods natt efter natt envisas med att döpa om nattrådar till det datumet som är efter 12-slaget, hur kommer detta sig?