I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Regeluppdatering: #5 Förbjudet att "uppa" i onödan

Whoa Community - Allmänt om whoa

   

2007-01-21 20:02

Regeluppdatering: #5 Förbjudet att "uppa" i onödan

P.g.a. klagomål så har vi gjort en regel lite utförligare. Den kursiverade texten är det nya tillskottet i regeln och är orsakat av att många har börjat att langa in ett "upp" eller liknande inom några minuter efter att de gjort sitt inlägg.
____________________

5 - Förbjudet att "uppa" trådar i onödan
Att uppa trådar; dvs posta inlägg endast i syfte att få den aktuella tråden att hamna högst upp i forumet - är absolut förbjudet om det går till överdrift. Uppar du din tråd inom de första timmarna från att den skapades så finns en stor risk att den slängs.
Det är okej att uppa en tråd 2-3 gånger om den bär på viktig information om t.ex. ett inställt jam eller liknande, men handlar det om alldagliga diskussioner ser vi helst att ni låter bli att uppa. Detta pga att antalet trams & nonsenssinlägg ökar och för att det är orättvist gentemot alla andra users vars trådar självklart bör få samma uppmärksamhet. Samtidigt bör man kanske ta sig en tankeställare om man uppat sin tråd 2-3 gånger och folket likaväl inte diskuterar i den.
____________________

Admin Crew

"Not so funny now, funny man..." - Å, jo, totally worth it! ;)
Mabande In The Park - once in a lifetime, baby
Thugz 4 hugZ - kärlek istället för gangsterpropaganda