I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Lyricism ett forum eller?

Whoa Community - Allmänt om whoa

   

2006-05-14 11:12

Lyricism ett forum eller?

Nu är ja trött på det här med att admins tar bort texter bara för att man chattar i trådarna.

WHAT IS THA FUCKING PROBLEM?

Sist jag var inne i ett forum så va ett forum till för att disskutera saker och ting i. Som t ex: "Utländsk Hiphop" där droppar man information om just "Utländsk Hiphop" och sedan diskuterar folk om just den rappare,den låten, den videon osv osv.

Webbsidor Där droppar man länkar till andra sidor, länkar till nyhetsartiklar, länkar till spel sidor som man sedan DISKUTERAR alltså "CHATTAR I TRÅDEN".

Datorspel/Konsol Där droppar man fakta om kommande spel, spel som finns och fusk till spel och allt annat som handlar som spel. Sedan diskuterar man detta i trådarna alltså "CHATTAR I TRÅDARNA"

Diskuterar man minsta lilla i "Lyricism" eller säger nått minsta till en annan person som skrivit i tråden så tas texten bort. Så dålig stil. Ett forum är ett forum och inget mer. Verkar som om folk börjar tro att detta är nått seriöst försök till att bli kända som "LYRICISTER"! ?????

Nu kommer säkert alla admins att bli piss sura och banna mig från sidan eller nått, men kan ni inte ta kritik om erat arbete så lär ni stänga av datorn och lägga er och tänka över erat arbete som admins här på whoa.

Hoppas ja la denna tråd rätt nu, annars får la en admins lägga den rätt.

/// Trött som fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
peace

One puff, Two Puffs i know Teraq goin' nuts som vanligt
Med biggie och pac phat flowar med Bob Marley
Myspace: In memory of teraq