I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

WNS: Inspelning/Mixning/Mastring

Vår Hiphop - Samarbeten

   

2010-03-10 23:36

WNS: Inspelning/Mixning/Mastring

Tänkte erbjuda mina tjänster till er rappare som satsar hårt på musiken men kanske inte får till den kvalitén på slutprodukten som ni vill ha. Jag har jobbat med olika sorters musik i över 8 år nu både som studio och live-tekniker, så jag vet hur en låt bör anpassas för olika system.

Sättet jag jobbar på är enkelt; det ska låta bra överallt. Jag lägger stor vikt på att materialet ska vara monokompatibelt, så jag M/S mastrar allt material jag får. Det ska vara bra separation på spåren men ändå inte låta spretigt. Kommersiell ljudnivå försöker jag alltid uppnå, men aldrig till uppoffring av överkomprimering.
Jag använder mig utav 7 olika system för referenslyssning och jobbar alltid hårt för att det ska låta så dyrt och fläskigt som möjligt.
När jag mixar blandar jag high-end software med hårdvara, beroende på vad låten kräver och soundet ni är ute efter. Jag försöker alltid få mig en vision över hur det är ni vill ha det innan jag sätter igång att jobba.

Låter det intressant så kan ni gå in på http://www.wnstudios.se och kolla runt lite på hemsidan. Bokningar och prisförfrågningar kan göras direkt på sidan, fyll bara i era uppgifter och berätta lite om projektet så svarar jag så fort jag kan och bokar in er i systemet.

Har ni frågor så får ni gärna ställa dom här eller till min E-mail som är: [email protected]

Mvh/Christofer

Worship Nothing Studios :Inspelning, mixning, mastring, design, musikvideos m.m: http://www.wnstudios.se