I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vill du ha en musik video? (Malmö)

Vår Hiphop - Samarbeten

   

2010-02-18 14:40

Vill du ha en musik video? (Malmö)

Söker nu en artist eller artister att göra musik video tillsammans med. Vi använder oss av antingen av Canon XL2 eller Panasonic HD, beror på vad som fungerar bäst för konceptet.

Kostnad:
Själva utförandet är gratis, då de i mitt team har detta som uppgift på en film/dokumentär kurs, men vi ser helst att det finns en budget. Den budgeten är inte för betalning av tid och utrustning utan rekvisita, statister, location osv, blir det något över går det tillbaka till er/dig. Eftersom budgeten beror på vad det är som behövs så går den att diskutera. Men en högre budget har definitivt förtur över en 0kr budget.

Tid:
Planerings fas under vecka 8 och efter det inspelning under vecka 9.

Kort om mig:
Då det kommer till film/video har tekniskt kunskap i Final Cut och After Effects. Har även en lång erfarenhet (12-13 år) av Photoshop och det är därifrån all min kreativa tankekraft kommer ifrån, tänkte länka till lite av det senare också.
Jobbar för tillfället tillsammans med Glokala och TV Imago och har tidigare samarbetat med Simon Klose och Emanuel Concha.

Här kan ni kolla på två tidigare musik videos: Den första regisserade, redigerade, filmade och gjorde post produktion. Den andra gjorde jag endast redigeringen och post produktionen.
http://vimeo.com/3626730
http://vimeo.com/9503410

Kan även kolla på annat jag har gjort här:
http://vimeo.com/danielweijden

Kontakt:

[email protected]

Malmö regissör.