I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Söker Producent till mitt EP

Vår Hiphop - Samarbeten

   

2008-11-02 16:03

Söker Producent till mitt EP

Säg shäänixen! Söker producent till mitt EP.. Producenter ta till er lite information här nu om någon är intresserad av att producera, till ett bra pris. Eller gratis fast med fördelar inom musik, vilket man kan lista ut själv?.

10 tracks, 10 beats med KÄNSLOR. För hela EP:t ska grundas på känslor. Om allt som ger en känsla om hur man lever, vad man kan göra bättre? Hur kärleken är när det är skit? En känsla när du sitter på dass och skiter? Alltså, ni fattar på ett ungefär? Kanske kan skippa det sista. Men det ska bli så mäktiga beats som möjligt.

Samples? Nja, klart.. Jag accepterar samplade beats. Men det är inget som jag hurrar för? Förutom om man lyckats väldigt bra och sådära ..

JAG GLÖMDE BERÄTTA! Ep:t kommer göra tillsammans med "JiiM". Så ni kan vill spana ut våra myspace's? och se ifall vi är värda något eller sådär,ah?'.

puss på gumpen ;*

Länk till http://www.myspace.com/marius042
Länk till http://www.myspace.com/jiimmusic

www.myspace.com/marius042