I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Tips/Webbsida] Sälja din musik

Vår Hiphop - Producenter & DJs

   
Redaktionen

2012-02-24 21:56

[Tips/Webbsida] Sälja din musik

Har använt en tjänst ett tag utan att lägga ner någon kraft eller tanke bakom det. Jag laddade upp beats, som inte hållit måttet för försäljning på annat sätt, och har lyckats få några beats sålda. Det jobb jag har lagt ner var när jag laddade upp dom. Sen glömde jag bort det och några veckor senare loggade jag in och såg att jag hade sålt beats för $18. Nu några månader senare loggade jag återigen in och nu ligger det på $23.50.

Verkligen inga stora summor, men jag har heller inte gjort något för att försöka sälja beatsen. Så vill man och har skills så kan man nog få ihop lite cashalones. Vet folk som har sålt en hel del grafisk design på deras "systersida" som är inriktad på just det.

http://audiojungle.net/

Såg nu när jag kollade efter att dom tar 50%! Så jag har sålt för $47 men får ut $23.50. Inte den bästa dealen, men som sagt utan ansträngning. Sen har jag för mig att ju mer man säljer, ju mindre % tar dom.

http://audiojungle.net/user/MartyPatches/portfolio - Här är min sida. Där kan ni se vilka beats jag sålt om ni är intresserade.

Ni har säkert andra ställen som fungerar bra, droppa dom gärna i tråden i så fall så kan folk checka in dom.

Moderator - Som en lokalvårdare, fast i cyberrymden..
http://www.martypatches.com
http://www.danielmeyer.se