I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Studio Project B1, Bra eller dålig ?

Vår Hiphop - Producenter & DJs

   

2010-12-06 22:05

Studio Project B1, Bra eller dålig ?

Shoo igen. Har bara en simpel fråga till. Har funderat länge på att köpa denna Studio Projects B1 Mickrofon. Undrar vad ni tycker. Är den bra eller dålig ?. Har hört att den vunnit många priser från tidningar osv.

Studio Projects B1

stormembranare med signaturljudet från C1 fast med lägre prislapp. Priset inkluderar Shockmount. Vi saxar från tidningen STUDIO där man testat marknadens budgetmikrofoner vad gäller stormembrans kondensatormikar i juninumret 2005: "Studio Projects har lyckats. Ljudet är rent, välbalanserat, snyggt och ofärgat. Det är lätt att tro att man lyssnar till någon betydligt dyrare." "Såväl kvinnlig som manlig sång blir korrekt återgiven utan att överdriva eller färga några områden. Det är luftigt och öppet men ändå en värme i botten som komplement till den öppna diskanten." "B1 fungerar bra även på avstånd. Den tunnas ut i de lägre registren, men låter fortfarande naturlig och balanserad."



Nån erfaren som skulle kunna förklara mer vad allt betyder?

Simma lugnt / Empa

Peace

My doctor think my eyes are bleeding