I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vst-pluggar i Cubase SX

Vår Hiphop - Producenter & DJs

   

2010-05-10 16:43

Vst-pluggar i Cubase SX

Hej! När jag har ett stort projekt uppe med många effekter på många olika tracks så klipper det. Jag vet att det beror på att datorn inte kan hantera så många vst-pluggar samtidigt. Därför undrar jag om det går att bara göra så att vsterna bara används när det är ljud, om ni förstår. För tillfället måste jag stänga av effekter på vissa delar för att det ska cleant ljud.

/Mattias

På Internet kommunicerar vi mestadels med text. Om du således skriver som en idiot får du finna dig i att bli betraktad som en.

2010-05-10 20:23
Jag tror det blir så för dom flesta! Jag har en dator med core 2 quad, 4 gig ram o.s.v (riktigt snabb) men det blir samma för mig ^^ Om det är effekter som tar mycket kraft blir det så helt enkelt.. Därför är det lättast att dela upp alla tracks i grupper!

Du skapar ett group track sen skickar du dom kanaler du vill till gruppen.

Du ändrar alltså där det står stereo out på tracket till t.ex group 1 sen lägger du till effekterna i gruppen istället :)

Works for me
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.