I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2009-10-12 13:25

WNS studio-blogg.

Länk till http://wnstudios.blogg.se/

Bjuder på lite nörderi i form av en ny blogg. Spelade in mycket Hiphop förr i tiden men på senaste har det blivit ganska lite sånt, dock i Januari har jag en Horrorcore session inbokad som jag ser fram emot. Händer ganska mycket det här året annars. Nu på Söndag kommer hardcore/punk bandet Raping Sonia från sthlm och ska spela in sin skiva. Avdelning 5, ett lokalt punkband ska spela in sin första skiva på 10 år i min studio. Bulletsize, mitt egna band ska gå in i Happy Minds Studio och spela in nästa skiva, men det blir jag som sköter inspelningen och mixningen även där. Sen i januari kommer Isolerad Dåre från sthlm och i Februari/Mars kommer Anestic från Örebro och ska spela in sin debutskiva i form av Deathcore.
Utöver det har jag lite mixnings och mastringsjobb, bland annat Hiphop.

Tänkte det kunde vara intressant för producenter och andra att se ett annat perspektiv på inspelningar, och även diskutera litegrann om vad/varför/hur osv. Jag lämnar ordet ganska fritt och svarar på allt som är värt att svara på, även hat :)

Worship Nothing Studios :Inspelning, mixning, mastring, design, musikvideos m.m: http://www.wnstudios.se