I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Scam varning: Gratis VST pluggar för $39.

Vår Hiphop - Producenter & DJs

   

2009-04-22 03:10

Scam varning: Gratis VST pluggar för $39.

Som medlem på www.kvraudio.com så fick jag nyss information om att en hemsida http://www dot vstplatinum dot com saluför en DVD som sägs innehålla 1700 VST pluggar. Det är ett ganska bra erbjudande till en början. Men jag har lite information till er om det här erbjudandet som kommer smutskasta det ordentligt.

Läs informationen

Information i korthet på svenska: Hemsidan drivs av ett call center som man kan se ifrån Google maps. Hemsidans ägare är skyddad av whoisguard. De pluggar som finns med på skivan är pluggar som finns gratis att hämta hem på nätet. Ingenting av intäckterna går till de som skapat pluggarna. De "nöjda kunder" som hemsidan refererar till är bilder direktlänkade till från olika tidningar som inte har ett dyft att göra med det han säljer. Med andra ord så är det här bara en stor bluff som jag vill informera er om. Visst om man inte har internet så kanske det kan rättfärdiga ett köp, men du vet ju inte ens om du får hem det du beställt! Så gå inte på den här bluffen. Den är helt enkelt för bra för att vara sann.

Få mina freebeats före whoa får dem! http://subscribe.m4um.net
Om ni addar min msn och jag nekar, så kan det bero på att jag av misstag stänger fel fönster. På't igen. :)