I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

osäker med ljudet!?

Vår Hiphop - Producenter & DJs

   

2008-02-21 21:58

osäker med ljudet!?

halloj,
köpte i julas in lite grejer och började göra musik.vet att många är trött på o svara samma sak om och om igen, men har kollat runt här på whoa o några andra sidor men har inte hittat nått riktigt svar, så därför vänder ja mej till er =)
de är så här att ljudet värkar vara lite skumt.. ja är inte nöjd med ljudet. om man jämnför med andra "hemma projekt" så är ja missnöjd rätt mycket:P

ja har Studio Projekts B1 mic + Studio Projekts Vtb1 preamp.. och tycker ja borde få ut mycket bättre ljud med dom grejerna. gjorde en snabb låt till en kompis härom dan, tänkte lättare om man hör själv. (dock lite gay vibbar i låten, men han vart glad ;D)
de ja undrar är om någon har nån idé om vad ja kan göra, alltså ställa in mer output level ex eller något. svårt o förklara, men om någon har nån idé, hojta isåfall!
har micen inställd på 0db(det står bara ett sträck, sen längre ner står det 10 db och under den 20db, så antar att det är 0 db) och på andra sidan har a den inställd på 0Hz med.
kanske inbillar mej att de är överdrivet dåligt ljud, men är endå inte nöjd! =)

låten:
http://www.speedyshare.com/497847788.html
Preampen:
http://www.studioprojectsusa.com/vtb1.html
tack på för hand!
/ekengren

är förbannat bög....