I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Worship Nothing Studios nya Vrålskåp!

Vår Hiphop - Producenter & DJs

   

2007-02-08 03:18

Worship Nothing Studios nya Vrålskåp!

http://youtube.com/watch?v=mke8exYX5HU

Kommer lägga upp en sida där man får följa byggnadsprocessen och lite bakgrundsinfo och allt antingen imorgon eller i helgen.

Detta är tyvär bara ett temporärt bygge eftersom jag bor i en hyreslägenhet. Så jag gjorde så liten skada jag bara kunde på absorbentplattor och dylikt så att jag ska kunna använda dom igen vid ett senare tillfälle. Det är iallafall ett förråds/garderobs rum som jag byggt om och tack vare gardinerna på den bakre väggen så finns det fortfarande lite plats kvar att förvara saker och kläder och ju mer kläder som hängs upp ju mer kommer ljudet dämpas :)

Om det är nån i Östersunds trakten som vill testa att spela in så är det bara att skicka ett meddelande så går det o fixa. Inspelning är gratis tills vidare och det finns beats att köpa och även möjlighet att ladda ner free-beats härifrån Whoa o köra på det istället.

Worship Nothing Studios :Inspelning, mixning, mastring, design, musikvideos m.m: http://www.wnstudios.se