I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Inget format utan "hake".

Vår Hiphop - Producenter & DJs

   
Beatboxare

2005-07-23 18:27

Inget format utan "hake".

Kassett: Först och främst är ljudet för dovt och bruset för högt, för det andra känns det inte jätteseriöst att släppa någonting på tape, för det fjärde är det bök med och spola om man får en favorit bland låtarna för det femte känns det som att ett kassettband är lättare att spela sönder iom att man oftast spelar bandet från början till slut, kan ha det i freestylen på vägen till jobbet osv till skillnad från en lp vilken det kräver lite jobb för att spela.

Cd/Cdr: Först och främst inte särskilt hiphop, för det andra dumt vasst ljud, för det tredje ett rätt trist format överlag, för det fjärde lite av ett statement, att man sätter bekvämlighet framför råhet/sound för sitt första släpp, det kanske är inbakat en massa föreställningar om va som är hiphop och inte här men det tar emot på något sätt+cdr är fan själva definitionen av tattighet.

Vinyl: För det första är det DYRT, för det andra kräver det att skiten är mixad/mastrad ordentligt då att släppa en skiva på vinyl är att säga att man är redo att ge sig in i matchen på riktigt liksom, för det tredje kräver det att man känner sig fullmogen för sitt första officiella släpp, efter man har släppt ett vax är det no turning back.

Vilket skulle ni välja som format för ert första släpp när den dagen är kommen, eller om ni redan släppt någonting hur tänkte ni när ni beslutade om format?

/KG BOOM