I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vill du göra en remix på en a capella?

Vår Hiphop - Producenter & DJs

   

2004-12-11 08:27

Vill du göra en remix på en a capella?

Solo - Don Quisolo fett omixad SNIPPET

Tycker du att det låter intressant?
Låten spelade jag in igår och jag blev nöjd, men tyvärr platsar den inte på något av mina kommande projekt så jag tänkte bara lägga upp den på nätet... så. Möjligtvis att jag bränner ut den på en enkel CD-R skiva, tillsammans med andra låtar som inte platsar på mina kommande projekt, och ger bort dom till folk gratis (eller för en tia högst, så jag täcker skivans och det fula omslagets kostnad) så att även såna utanför internetkretsar hör mina låtar.

Hur som helst, om du diggar hur det låter så hör av dig till mig så ska jag skicka a capellan och BPM:en (om möjligt vill jag gärna höra något som du gjort tidigare, men om jag vet vem du är så är det inget snack om saken... shuuu!).

MVH/
Solo, cRinc yao (KUSTEN BABY!)


(OBS! Ovanstående länk är endast en snippet. A capellan är omixad och du får själv välja om du vill mixa den själv eller om jag ska fixa någon som kan mixa...)


P.S. Ni kan även checka min hemsida där det finns lite mer material and shit... http://www.soloartist.tk D.S.

Music for film: http://www.nimashams.com