I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Swegraff Issue 2

Vår Hiphop - Graffiti

   

2010-03-22 17:10

Swegraff Issue 2

Nummer 2 utav tidningen swegraff är i full produktion men även om vi fotograferar en hel del själva och sliter i ur och skur så behöver vi mer material inskickat till oss för att få bättre variation på bilderna.

Problemet har ju varit denna sibiriska vinter som hållit ett järngrepp om oss alla men nu när våren äntligen är på väg så hoppas vi att alla riktiga writers ger sig ut och målar så att vi kan fotografera ännu mera och fylla tidningen med det senaste och hetaste!

MEN! vi behöver fortfarande allas hjälp med att få in mer bilder för helt ärligt så tror jag inte folk endast vill se bilder fån en stad och ett par aktiva writers, det är här ni kommer in i bilden, har ni några bra, nya och heta bilder som ni skulle vilja se i detta nummer så tveka inte att skicka in dessa, vi behöver panels, gods, wholecars, väggar, silver, färg, tags, throwups u name it!

Våra förhoppningar är att nästa nummer(issue 3) skall gå i tryck och vi kämpar verkligen med att skaka fram lite slantar för detta men för att detta skall bli verklighet behöver vi ännu mera bilder!

skicka era dyrgripar till [email protected] om ni skulle vara intresserade utav att se denna tidning som papperskopia till sommar/hösten 2010!

ps. Som en liten teaser kan jag avslöja att till detta nummer har vi intervjuat Polar.

-------------------------------
Tröttnat på Whoa? -> http://www.graffitiforum.se