I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Fyra paneler på X40 - Norrut från Stockholm C

Vår Hiphop - Graffiti

   

2008-01-07 19:12

Fyra paneler på X40 - Norrut från Stockholm C

Cirkus klockan 13.20 tidigare idag avgick ett X40-tåg norrut. Kan det ha varit mot Uppsala? Närminnet tillåter mig inte komma ihåg var. Men det avgick från plattformen till vänster om pendelplattformarna, varför jag antog att de inte voro ute på långdistans. Nåja, sådant där får andra hålla koll på.

Iallafall - över rutorna på den första vagnens nedervåning satt en HEJ (Sign: Bank) och en MTH i krom, linjerade med brunsvart på en svartlinjerad, vitprickig bakgrund. Tilll höger om dessa, uppå vagn 2, satt det en typisk naiv MOFOS, och något annat jag inte kunde tyda (svårt med det tajta utrymmet mellan entretrapporna och tåget). Dessa gick i gul/orange fyll, linjerat med ljusblått på en grön/lila bakgrund linjerad med vit. Till det svarta seconds och svarta blood-drips. Jag hann beskåda dessa i någon minut innan det blåstes avgång och tåget försvann.

Shu.