I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

ni som torskat - hur?

Vår Hiphop - Graffiti

   

2007-04-17 22:10

ni som torskat - hur?

Jepp Hur har ni typ torksat .. Lite historier o sånt skulle inte skada , o typ vad ska man undvika? hur mkt fick ni betala? Puss!

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2011-04-01 18:57

Jag och 2 kompisar hade kört lite DayRacking på ett fett hak och hade bestämt oss för att kicka ut och och natt bomba. Vi sitter och diskuterar vilket håll vi ska gå mot när en av oss kommer på ett synligt ställe vi kan lägga några feta t-ups längs linjen.
Klockan 1 drar vi ut.
Vi går mot stan och bombar allt e lugnt och vi bestämmer oss för att gitta från platsen så vi tar vagnen. Ingen e på vagnen förutom nån luffare som tycks ha somnat så vi börjar bomba inside (maskerade) när vi nästan e framme vid stationen så står två Västtrafik bilar redo att gripa in,, men som tur ser vi dom innan vi e framme och min kompis tvekar inte en sekund och drar i nödöppnaren. Vi håller ihop och springer så snabbt vi kan med de båda bilarna bakom oss men vi e smarta och springer in på ett bostadsområde och lyckas skaka av dom ,, vi droppar alla kannor och de ända vi har kvar e en pocket can..

Klockan har hunnit bli 3 och vi står ensamma på stationen.
Min kompis drar upp en Molotow fylld med Meto ink och slänger upp en tag på tidtabellen
Otur nog tänds ett ljus en man springer ut ur bilen skriker STANNA!!!
Alla tänker civvare
Redan taggade av att kommit undan 2 västtrafik bilar börjar alla springa
Denna gången bestämmer vi oss för att dela på oss ,, på bara några sekunder har vi 2 snutbilar efter oss.
Jag kickar in på en gård me två snutar efter mig öppnar en av portarna men springer in i en annan ,, genom fönstret ser jag hur dom båda går upp i den andra trappuppgången och jag smiter snabbt ifrån gården.

Nästa dag ringer jag upp en av dom och frågar va som hänt ,, han säger att han kom undan men vet inte vad som hände me den tredje...

3 dagar senare ringer de på dörren jag öppnar och de står två biffiga män med headset och brickor ,, dom haffar mig direkt och jag åker in på förhör där får jag höra att den tredje blivit tagen och golat ner oss direkt

Som tur hade vi bara bombat våra ONES när vi gått mot stan medans taggen på stationen vart med vårat CREW.
Jag min kompis och golfittan fick dela på 15 lax

Han fick senare fett med spö och anmälde oss men det fanns inte nog med bevis och fallet las ner

Målar fortfarande fuck böter gör att man vill förstöra ännu mer bara2011-04-02 09:46
Suck... kan väl dra en historia då

Jag och två andra skulle besöka en Rissnelay-upen och jag hade med mig en massa tillhyggen, klotterredskap osv.

Vi börjar med att åka till en t-banestation som leder vidare in till lay-upen och vi kollar läget, allt säkert vi hoppar ner på spåret och småspringer in i tunneln. Kille 1 som har extremt bra koll på allt möjligt skit inom tunnelbanan säger att det är inte långt kvar, Kille 2 varnar oss för ett tåg som drar förbi och vi hinner gömma oss i tid. Nu börjar vi se ljuset och det känns välkomnande att kunna komma in dit. Nu var vi inom synhåll för rallare och annat slusk så tänds en massa lampor på och då börjar jag vända men kille 1 sa att "nu är det inte långt kvar, vi går dit vad kan hända egentligen?" Så nu var vi framme vid en massa C14-tåg och motorn brusade. Jag var redo precis så jag börja öppna väskan och då kommer det en jävla rallare som ska stirra, då börja vi kubba mot nödutgången och så kommer rallarfanskapet efter oss! När jag kom runt hörnet som i sin tur ska leda ut till nödutgången så står det två CSGare och ser nöjda ut..

Yo CSG Nicklas!
 BLÅ LINJEN