I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

ni som torskat - hur?

Vår Hiphop - Graffiti

   

2007-04-17 22:10

ni som torskat - hur?

Jepp Hur har ni typ torksat .. Lite historier o sånt skulle inte skada , o typ vad ska man undvika? hur mkt fick ni betala? Puss!

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-01-30 20:53
en gång när jag och en kompis var ute och gjorde en fin-fin trow-up .våran första tillsammans tror jag. allt gick bra men burkarna var typ slut så vi tog bara några med oss. detta hände på natten, så vi gick dit en dag senare och kolla ,typ tar kort med mobilen, men jag bara typ chillade och tog upp en gammal grön burk och spruta ut den sista färgen när en moppe åker förbi och , ojdå, det var visst min fritidsledare på skolan då som bah stirrade sönder,efter helgen på måndagen kom hon till mig och sa att hon skulle ringa polisen och anmäla mig ,jag bah fick panik, sen dagen efter hör jag henne snacka med en annan lärare"bög Patrik"och hon frågar vad det är för straff på klotter och sånt.men som tur är så kom hon på några kompisar som var höga dagen efter så jag tror hon sket i att göra någon anmälning på mig ..ah.. synd om mina kompisar dock,dom hade rökt en gång och blev påkomna..
"
Ja jag tycker ändå att moderaterna har skött sig bättre än väntat vi har ju till och med kvar facken, mänskliga rättigheter osv.
"- RenegadeHard

2009-01-31 13:40
fick jag engång när ja va packad lirade i entunnel sen kom polis åkande efter mej ja droppa burkar osv hadde tur. torskade i en layup där väktarna gömde sig i buskarna.
uffline!! Rockerz

2009-01-31 20:01
Jag förstår inte intresset med att höra hur andra har torskat och fått böter? Det är samma historier hela tiden "Jag målade, snuten körde efter, jag torskade.."
Berätta istället när han den där stora killen frågade varför du fick sitta av tid och när du berättade att du målade tåg och fick snaskakotte resten av tiden.
Dysläktikär

2009-01-31 21:18
De där med böter hit och dit; man får ju fan betala medlemsavgiften med jämna mellanrum!
yo hiphop r'n'b


2009-02-01 11:21
Fyllebombing is the only bombing. Springa mitt i centrala stan och tagga alla skyltfönster när flera hundra personer tittar på. Det sjuka är att i regel bryr sig ingen och reagerar nån tittar du bara lite skevt på dom och skriker ska jag skära halsen av dej och knivknulla dej din hora?! så låter dom dej gå.
Jag säger inget!
Läkerol, makes people talk
shiet!

2009-02-01 12:34
när jag var 12 toybombade ja o mitt crew i lund. gick förbi högevallsbadet, såg en trappa man hade kunnat komma upp på med lite parkour-skills. det var lov så vi tänkte att ingen var där inne. klättrade upp, tog emot väskan med cans, hittade en spot på taket o körde. När jag skulle ner igen ska min homeboii ta emot väskan. han fångar väskan och dubbeldörren under trappen flyger upp och en läskig flintis rallar ut o fakkkkar ner min boii på marken. resten av mitt crew kutar , en av dom dumpar sin väska en bit bort som polisen sen hittade när dom kommit till platsen. Vi slapp paya !

när jag var 13 bombade jag toaletterna på busslinjen jag åkte varje dag. åkte bussen minst 2ggr per dag, oftast 4ggr. kamerorna kan inte sett mig på toan, right? en lördag var jag full och skulle åka bussen hem. in på toan som vanligt och kickade meton till max. denna gången stannade inte busschaffisen när jag tryckt stopp utan reser sig istället o går bak till toan. han försökte skrämma mig med snack men ringde tillslut polis. efter 50min kom polisen, då vi stått på samma plats med bussen o "väntat". polisen tog hem mig.
Jag slapp paya!
En ball grej va att jag känner en snubbe, som då just fått jobb hos skånetrafiken. Frågade vad han gjorde om dagarna o han tvättade klotter. Jag började asgarva och vi kom fram till att de va mina verk han sanerade. "Fuckin omöjligt att ta bort" sa han o puncha mig haha. men vi e still friends.
 

2009-02-11 14:47
Målade lagligt med en polare. dagen efter skulle vi till en persson som bor i stan.då hade någon trott vi klottrade eftersom vi gått på vägen utanför hans hus. han ringde och vi blev plockade med färg som vi hade med för att vi skulle måla denna dag också. Tro mig. Blir mycket skit av en sån skitsak. Peace!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-03-02 14:18
Jag gittade upp till Statoil vid Slussen och rackade en svart Carlofon. Bombade hela vägen ner till torget. Ställde mej precis bredvid tunnelbaneuppgången och drog en fet SYNC-throwup på två ståldörrar. Då flyger tre idioter i SL-uniform på mig bakifrån, och jag nitar två av dom med en gång. Det hela gick blixtsnabbt. En av SL-vakterna som jag senare fick reda på, var tvungen att glida omkring med sju skruvar i benet efteråt. Domaren trodde mej inte riktigt när jag sa att det inte var meningen, så det blev grova skadestånd för skadegörelse och misshandel av tjänsteman. Men hade det hänt i dag, hade jag gjort precis samma sak igen! SYNCONE.

2009-03-02 14:58
mctim . det där var nog det tuffaste jag nånsin läst i hela mitt liv
 Awaiting Beheadment and Mutilation

2009-03-03 13:27
kort historia kort.
femtioelva öl, en penna och en uteservering.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-03-03 20:09
Vi var ett stort gäng, skulle på nån festival eller något.
Traskade längst roslagsbanans spår, det bombades endel påvägen. Allmänt röjj och trashing förekom, vilket jag dock inte deltog i.
Då vi nästan var framme finner vi oss helt plötsligt omringade av csg med hundar. Jag orkade inte ens springa eftersom jag inte gjort något. Otroligt nog.
Så vi satt där de flesta av oss, och blev förhörda av en överdådlig mängd från tunnelbanepolisen.
Inte helt oväntat blev alla 3 med mörkt hår och utländsk påbrå utsållade och delgivna misstanke för skadegörelsen. Bara en av oss hade faktiskt deltagit i förstörelsen.

Det bästa var att jag, medans jag stod upptryckt mot väggen, lyckades lirka upp kameran och radera alla bilder från den. Direkt efter allt var raderat så blev jag påhoppad igen. Kan säga att den kameran innehöll en god radda med inkriminerade bilder... så det var ju skönt iallafall.

2009-03-03 21:32
asså när man man blir catchad av snuten. då kör dom hem en osv.. men asså ere bara att byta tag då elr ?? för dom vet ju att det e jut du som kör det om dom ser det ??
click click psss psss

2009-03-04 09:02
Sväljer P19
torskat där också?
dom verkar ha stor kolla på den bron. själv torska jag där för 2år sen när jag var ute på en dunder fylla. csg hade stått med kikare på riddarholmen och spanat sedan ställt sig på olika ställen för att vi inte skulle kunna fly. fick sitta under bron på slussen sidan i 2 timmar med massa dumma csgare som DOPPA min väska i färg. de använde dom sedan som bevis idiot snutarna.
DRUM ´n´ BASS IN YA FACE... DODILIDOOO

2009-03-04 09:14
jmrCREW om du torskat 10ggr inte funderat på att lägga nått snyggt som känns värdigt att torska för (inget är värt att torska för men allt är relativt)
DRUM ´n´ BASS IN YA FACE... DODILIDOOO

2009-03-04 21:37
mitrov, när man blir tagen så skjutsar dom dig till snutstationen osv orkar inte ta hela skiten om vad som händer dära med förhör och så. Men torskar du på bar gärning så ser dom vad du kört om du inte är packad och kör jävligt slarvigt. OCh byta tag behöver du ju inte. Fast torskar du igen såblire lite jobbigt. Plus att om det blir rättegång och så och du har sagt att det är din tag så torskar du troligen för allt annat dom fotograferat också. Därför säg att det var en engångs företeelse och du härmade nått du såg eller nått. Kom opå nått bra och håll dig till det. Eller neka allt som bruakr fungera ganska grymt om man ibnte torskar på bar gärning.
graffiti cant be stopped...

2009-03-09 12:34
dom skjutsar hem om du är underårig.
DRUM ´n´ BASS IN YA FACE... DODILIDOOO

2009-03-09 15:22
jag o 3 polare till, precis gjort klart min och ser 2 ficklampor komma mot oss , jag tar min polares rygga och springer som fan. jag och min polare ( hans väska ) kom undan men inte de andra, de golar på oss men det blev inget med det ..


2009-03-10 11:31
ja vad ska man säga
jag från sara oldschool crew och faden från uh
målade svedmyra. sebn kommer det en grön jävla tomte imot mig en liten csg haha men han fick smaka på knogjärnet..
straffet för detta vart villkårligt med resrektioner. AQ ackt quick crew Cant stop Saras
Dont Stop Sara (c)

2009-03-10 11:51
civvare i en bil såg mig taga efter några minuter blev jag upptryckt mot väggen och gripen.
Jag nekade så det blev nerlagt.
Graffare

2009-03-10 12:40
min kompis hade otur igår.... han tagga efter skolan då kom en gubb jävel å ringde polisen. HAHA det fulaste var att han inte kunde springa iväg eftersom gubbjäveln var hans gammla fotbolls tränare!
S K B . Graff it dont stop it!!

http://oktaykungblackbook.tumblr.com/

2009-03-10 13:03
till otk hälsa din polare att boxa tränaren och gå därifrån sen nästa gång hahah
palla torska utan strid
Dont Stop Sara (c)
Graffare

2009-03-10 14:42
HAHA men han fattade att han skulle ändå bli tagen! så det var ingen idea:P
S K B . Graff it dont stop it!!

http://oktaykungblackbook.tumblr.com/

2009-03-10 14:52
jag har torkat många ggr, senast så va de på övervakningskameror.
5 polismän pekade ut mig när dom såg bilderna... fina grejer
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-03-11 14:19
Funderat på att maskera dig BOOST?...Sen så har dom flesta förhoppningsvis torkat sig många gånger hehe.

2009-03-11 18:32
jävla skit tråd haha vem bryr sig om torsk skriv böcker eller nått?
om torskningar .gör whoa till det de va¨år 2003
Dont Stop Sara (c)

2009-03-11 22:38
Jag maskerar mig ofta.
ja riktig skit tråd, bara en mongolid som skulle skriva här.
du har så rätt!BOOOST
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-03-12 00:32
Fyllebombing 4 the win 1500:-
orka<br>

2009-03-12 12:09
blackteeth har en bra poäng där!!

är det ingen som kan skriva nått normalt om en torsk?
ska alltid läggas till onödig info om så självklara saker..

inatt är jag din i natt är du min järna bombers city

Dont Stop Sara (c)

2009-03-12 21:58
Efter en blötkväll med mycket av dom två b:en, alltså mycket bombing och mycket booze :)
Blir gripen av 2-3 st ordningsvakter utanför nån krog, ingen aning om varför, antagligen inte för att jag var oskyldig utan pga minnesluckor.. iaf fick jag åka gratis därifrån med kära snuten, sen vart det tal om skadegörelse (såklart) och även våldsamt motstånd, hade vett nog att neka hela skiten och det blev senare nerlagt.

2009-03-13 02:02
Finns det nån speciell anledning till att man vill offra X antal sekunder på att springa och hämta ryggsäcken när det är skiter sig, eller är det bara för att alla klottrare lever på existens minimum och värderar fyra burkar mer än att öka chansen att slippa torska?

hehe kan ju finnas annat man inte vill lämna på platsen också...fick göra en 180 under en flykt och nära nog torska för att jag kom på att väskan som jag lämnat kvar på platsen bl.a innehöll en del post adresserad till mig som jag var och hämtade från min gamla postadress tidigare under kvällen...
 

2009-04-20 00:51
Har bara vart nära o fet torska en gång. Ja o min polare stog o tömde rackade bingo marker pennor (som vi skulle fylla med riktig ink) på en busstation. Så kmr de en tyst jävla Saab 9.5 Aero (typ elbil) smygandes på oss bakifrån och tvärbromsar. Snubben i bilen vevar ner rutan o frågar va vi sysslar med varvid jag fort som fan grabbar tag i både min och min polares marker o sular rätt ner i en papperskorg precis bredvid där vi står o kladdar. Snuten frågar vad de va för nåt ja slängde, jag svarar va? Vadå? . Han och hans surfitt-kärring till kollega flyger ur bilen som ett jävla pistolskott och är framme vid papperskorgen med armen nere o plockar upp 2 pennor. Dom frågar om de är våra, vi svarar nej vi hittade dom där i och bara (testade) dom. Jo sure!. Och ofc var de inte så svårt o fatta även för den mest efterblivna att hela dom nerkladdade glasen, bänkarna och papperkorgen var våra handlingar. Dom tar våra namn, födelsedatum mm. Och jag som var 15 ljög om åldern och sa att ja va 14 men idioterna kopplade ändå inte på att ja va 15 me tanke på födelsedatumet. Som tur va blev vi inte visiterade, hade nog inte blivit kul med tanke på de ton med pennor man hade i alla möjliga fickor. Slutade iaf med att polis snubben var jävligt trevlig och t.o.m fick säga åt surfittan och lugna ner sig eftersom hon ville ha in oss på typ livstid och 80 miljarder i böter. men vi snacka oss ur skiten och sen sa vi att vi skulle tvätta bort kladdet och dom drog...Man kan säga att man va lite skakis efter det, speciellt min kompis som svor på att aldrig klottra igen. Vilket han gjorde 2 veckor senare. hahaha :D
"Hellre en varm färgad piece, Än en grå sliten vägg"

2009-06-08 00:38
kul o läsa igenom!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-06-08 10:59
en typ Halvtorsk kan man säga ...

jag och en polare skulle lägga t.ups i en tunnel när en yard som ligger värsta off. det var inte jätte nära yarden för vi vill inte bomba i närheten av den för att få just knas. vi vandra vid ett bostads område helt lungt och det var typ 9.00 på kvällen och helt dödstyst och inte en ända person ute så vi tänkte att det skll bli enkelt för oss. vi har typ bar 3 kannor var och massa markers. min polare ser en grusbehållare eller vad fan man ska kalla dom och tar upp sin marker och tänker dra på den. innan han gör det ser jag märsta mysko bilen stå lite längre bort och den e helt släckt och man ser knappt om det är någon i den eller ej. så kjag säger till han att vänta så jag kunde kolla bilen. jag går mt den och bara . "nee det e ingen i den, eller joo , eller vänta lite och jag går fram till den och ser två värsta biffiga snubbar i den och fattar direkt att det är civvare. jag försöker fortsätta gå och låtsas som ingenting och min polare fattar att d e nåt som inte stämmer. dom går ut och frågar vad min polare tänkte göra med pennan. (han hann iinte dra nåt som tur är) och han sa att han skulle kolla så den inte läckte och vi sa att vi sklle sova hos han och gå upp nästa dag och måla på en lokal laglig vägg men dom trodde inte på det. efter ett långt enskilt förhör tog dom våra grejer och skicka iväg oss hem. dom ringde våra fräldrar och tog våra namn och vi fick gå på soc möten och sån skit trots att vi inte riktigt åkte fast för något. cvilket jag tycker är helt fucked up ...
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-06-08 19:23
sköna historier...

Torska för ett tag sedan när jag och 4 grabbar till stod och måla i ett fame mitt på dagen.
Vi hade stått där i typ en halvtimme och tagit de lungt tills ett gäng snorungar går förbi och skriker "Man får inte klottra" Vi ignorerade dom och bara fortsatte,
Fem minuter senare vänder jag mig om och ser att deras jävla farsa står precis bakom oss och pratar i telefonen och beskriver hur vi ser ut, då förstod vi att de va snuten han ringde.
Vi packade ihop burkarna och kubba därifrån, dumpade väskorna under en buske sen delade vi på oss.
Något senare blir den lilla skogen famet ligger i, omringat av snutar.
Efter att ha sprungit en bit så hotar dom mig med att släppa hundarna på mig och en annan kille om vi inte stannar...vi ger upp och låter snutarna komma fram till oss, dom tar person uppgifter tar foton på oss, jag hade färg på fingrarna och de fanns flera vittnen som kunde peka ut oss, så vi erkände skiten...Jag fick skjuts hem dom kontaktade mina föräldrar, men sedan hände inget mer, inga böter ingenting dom har inte ens hört av sig
Dom har typ glömt bort det =D

peace out!
 

2009-06-08 20:53
Noremorse

bara för att det har gått "ett tag" så behöver det verkligen inte betyda att de har glömt bort det.
 

2009-06-08 23:54
Javisst, eller så skiter dom i det!?...
Jag vet folk som det har gått ett år för innan dom fått straff för sina upptåg, men då har ju polisen tagit kontakt med dom strax efter torsken där dom har fått gå på möten och annan skit.
Som sagt så droppade dom bara av mig hemma, pratade med farsan sen stack dom.
De har typ gått ett halvår sedan dess nu...
 

2009-06-09 09:55
fan den dagen glömmer man aldrig...

Vi var 3 st och vi bombade spårvagnar (insidor) så vi åkte med spårvagnen till saltholmen bomba hela skiten sen så hoppade vi av o bombade lite ute så såg jag snuten o skrek "SPRIIIIIIIIIIIIIING" Så börja vi springa och snutbilen exakt bakom oss. Vi sprang sprang och hoppa över ett staket och då blev snuten tvungen att stanna bilen o springa efter. Jag hoppade in i buskar och min vän i en annan buske vet inte vart hahah medans den tredje bögen bara sprang rakt hela tiden och torskade . Bögen golade ner oss så vi torskade . De snackade om 150 tusen kr böter men inget har hänt .:)
I know you want me !>||< MK#7

2009-06-09 13:10
cykeln har hjälpt till med mycket, kom undan två gröngölingar pga av hojjen.

2009-06-09 14:50
det är underhållande att läsa alla p14-berättelser
 Awaiting Beheadment and Mutilation

2009-06-12 15:06
Vart inte tagen hade sån jävla tur ..

Det var någongång runt 4 på dagen då jag och en kompis skulle måla på hans plank, och på vägen hem så kännde jag mejj lite spraysugen så jag skulle dra en throwup på en kyrka i närheten, jag målade på och en kompis höll lite utkik och så står polaren och kolla på mej när jag målar? XD så när han kollar sej runt ser han en kille med en barnvagn komma runt hörnet, och då packar jag ner allt i ryggan och går vidare och låtsas som inget har hänt, men då stannar gubben oss och säger

han: det luktar färg har ni klottrat här?
jag:nejj!

sen jävlar la vi benen på ryggen så det gick fort som fan runt knuten på kyrkan och han efter men som tur hade han barnbagn så han kunde inte springa så långt! :D jag var helt skakis och berättade för pappa att om det var en gubbe som kom pch anklagade mej för klotter var det fan inte jag :D*

det var min berättelse..

Bless!

Don't be fuckfaces unless you getting fukked in the face!

2009-06-12 16:37
Det var en fredag kväll. Det var något disco för småttingar på en fritidsgård, gick me min polare till scoutshuset baksida som låg lite gömd, stället var nära discot, kände mig sugen på att dra upp en tag, tar fram kromet och kör två styckna.

Förstås så börjar det lukta starkt och fritidspersonalen är runtomkring, ser att min polare redan gott iväg, tittar bak och ser några skuggor gå förbi men det var ungdomar, men sen ser jag att det kommer nån på andra sidan och jag började springa, capen flög av från burken, vet inte varför men jag plockade upp den igen och la allt i påsen och joggade ut liter snabbt från baksidan så jag kom till andra sidan scouthuset där ingen va, förutom min polare.

Så gick vi lugnt och plötsligt dyker det upp 7 personer lite längre fram och väntar in oss, När vi kommer fram ser jag att det är fritispersonal. Ena kille som ser ut som en pungkula börjar fråga vart vi har varit och vart vi är påväg, polaren svarar lugnt att vi varit hos hans morsa och är påväg hem till hans farsa. Han: va har ni påsen? svarar lugnt att det är moppedelar. De svarar okej och stirrar på oss. Så började vi gå iväg. Självklart kände de igen oss.

På onsdagn så kom pungkulan och en annan och sa att de ville prata med oss. Vi gick in i ett litet rum och de ställde samma frågor som förut, vi sa exakt samma sak och sen var vi tysta. Pungkulan: ni vet grabbar att sanningen alltid kommer fram va? jag nickade och polaren svarade ja...

Alltid hatat den där pungkulan som är fritidsledare, inget liv, jävla pungkula säger jag ba

2009-06-12 16:39
Vi gick i skolan som hade fritidsgården

2009-06-13 23:16
de ee inte ett dug kul och bli busted jag graffar och jag har blivit busted 5-6gånger jag har varit med i SMF jag vet vem OMG och DGK ee jag håller på graffar POF som egen mitt crew ee WOE vi är inte så kända men jag har gort målning på s-line i huddinge 2st WOE&POF ensam! och då blev jag busted så akta dig för FTP! ni som graffar!;)

2009-06-25 17:59
Typ i måndags så skulle jag dra en tag på en bänk.. så jag kollade runt om, utan att se någon. När tagen va klar så såg jag en snubbe stå typ 5 meter ifrån mig.. så jag sprang allt vad jag hade och gömde mig typ i en halvtimme.. senare gick jag tillbaka till bänken för att kolla hur tagen blev, å då står det en saneringsbil och sanerar bänken och bredvid saneringsgubben står snubben som jag sprang ifrån:P

2009-06-25 18:16
snitch unit!

2009-06-26 00:39
damme94

back to skolan
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-06-27 20:08
tack vare en gol bööög!!! du vet vilken du är!!!!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2009-06-28 22:17
Var och körde på vinden
farsan kom in
tappa mjölken
drog hem till mamma
sov dax

2009-06-29 10:28
torska när jag va ute o fyllebomba men hann slänga iväg pennan så dom inte hitta den. blev frikänd på grund av det.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-05-23 15:09
mer mer mer upp upp upp
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.