I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Subwaynet #5, Garage #11, Nonstop #20 - Ute nu!

Vår Hiphop - Graffiti

   

2007-01-05 16:10

Subwaynet #5, Garage #11, Nonstop #20 - Ute nu!

Vi har precis fyllt på med några av våra favorit-tidningar. Här kommer lite info, previews i form av PDF och/eller bilder finns såklart på sajten. Vill också pusha lite för några gamla nyheter som jag verkligen kan rekommendera: Paname Sans Dessus, Dessous! (Riktigt tung bok om UE, underground partyn och Paris katakomber), The Run UP (DVD-dokumentär med några av världens tyngsta konstnärer och designers), Urban Recreation (Svensk gatukonst när den är som bäst - Klisterpeter & Akay)

- www.highlights.nu

Nonstop #20
Non Stop är 84 sidor illegal graff. Den som vill ha artiklar och välgjorda hall of fame pieces har kommit fel. Halva tidningen är vägg och andra halvan tåg. Pieces från hela Europa men med fokus på den inhemska, Schweiziska scenen. Och om man dömer efter Non Stop så har Schweiz en fet scen. Tidningen är överfull av feta tågpieces, hårda streetpieces och fresha stilar. Non Stop är trogen den Schweiziska scenen och känns ärlig i sitt uttryck. Kanske är det därför den nu är uppe i sitt 20e nummer. NS#20: Blow från Basel, ENRG crew, Wholetrain och Hardnocks film specialer.

Subwaynet #5
Världens bästa tunnelbanetidning är tillbaka med ett riktigt bra nummer. Som vanligt är det fyllt av målade tubar från hela Europa, det är välgjorda och fresha panels och wholecars. Men framför allt är det två av intervjuerna som verkligen får en att haja till. Och båda är med målare från USA. Först ut pratas "clean trains" Causr och Utah som målat ett stort antal tunnelbanor över hela den amerikanska kontinenten. Välgjort både teknik stilmässigt. Därefter kommer Made U Look crew från Chicago. Ett crew som gör wildstyle burners på tunnelbanor runt om i USA. Imponerande minst sagt. Tidningen är värd bara pga av dessa två. Men utöver detta även intervju med Lose & Beds från Madrid.

Garage Magazine #11
Garage är lika bra som alltid, det är en av de tidningar som har en extremt hög lägsta nivå och är alltid att rekommendera. I detta nummer Hense- MSK från Atalanta, Opak-SDK, Shoe, Smart, Regal. Finsta, Stephen Schuster, Parra visar bilder och design. Med mera, med mera. Rekommenderas!

Om ni har tips på saker ni saknar som ni tycker vi ska ta hem så tipsa oss gärna här i tråden eller skicka ett mejl.

Gott nytt år!

- www.highlights.nu