I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

fuk graff vol. 1 (och värdelösa bombare)

Vår Hiphop - Graffiti

   

2005-03-02 12:04

fuk graff vol. 1 (och värdelösa bombare)

nån som kan name droppa en film som e liknande fast me folk som man VILL se. 98% av alla som va me va ju toys!! och varför i helvete skarom ha filmade bilder med? de e väl bara att filma städerna om den e så jävla bombade som dom påstår. hatar amatörer!

mista kan sin grej. och korn håller, tack gode gud, men det crew som han hängde me va mestlol. ja syftar mestadels på nyheten som var med.

jävla toys som pillar på throw-ups, står på dan, spelar mangas och hotar..värdelöst.. får klippa ihop en kortare version av filmen..

synd att skaparen klippte för mycke näre va intressanta throwies och filmade för länge när artisten sög (90% av filmen?)..

usch..vem som helst kan göra en film nowadays. va bättre förr me ja, mq, ket, cope o såna snubbar som man vet kan bomba.. ja ser hellre ett känt namn som inte håller, en nån jävla noob som inte har fattat hur man ska bomba..det kändare namnet har man i alla falla kanske blivit nyfiken på..

det är alltid kul att bli överraskad o få upp ögonen för nån ny; mque i nån gammal videograff och oclock i dh1. ny innebär inte att snubben inte kört innan, utan det blir en ny favorit bombardör. även fast oclocks sektion i dh2 var totalt bajs.. folk blir väl sämre..miller´s (sthlmaren) tags någon??

så de e så? världen har bara ett smått antal sanna bombare. och det är bara vi få som verkligen hajar när another BOMBER rises above the rest.

respekt till yers, som är en utav de få som verkar ha hajat grejen i sthlm på sistone.

att bomba handlar om betydligt mycke mer än att bara göra tags och throw-ups!!

BOMBA!

www.myspace.com/psyenceuromaniac