I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

HIPHOP.NU - Nya varor januari!

Vår Hiphop - Graffiti

   

2005-01-04 14:40

HIPHOP.NU - Nya varor januari!

Gott nytt år! Vi startar det nya året med lite nya tidningar, speciellt vill jag rekommendera nya nummret av Garage som är lika bra som alltid.

www.hiphop.nu - besök oss här, klicka!

Artillery #2
Bästa australiensiska tidningen hittills. Intervjuer med bland andra Blade, Bounty Hunters, Kawps och presentationer av en rad andra writers som Vans, Dent, Pave och en massa graffiti- tåg, väggar och gata. Dessutom en hel del illustrationer och postgraffiti. 84 sidor med ordentlig rygg och lyxigt tryck.

Garage #7
Och Garage blir bara bättre! Lika delar klassisk graf och en hel del bra street art-grejer.I nummer 7 finns reportage om Henry Chalfant, Repo, tunnlarna under Paris, Yalt från Holland, Saber från LA och mycket mer. Bra artiklar och fräscha bilder. Rekommenderas!

Supreme Quality
Grym bok av Roger Gastman som har flera teman: Throw-ups, old-schooltags i New York (ja, 70-talet alltså), pieces på clean trains i USA, godsvagnar och mycket mer. Till varje kapitel är det en kortare text som ger ytterligare en dimension åt de i många fall stora miljöbilderna.

www.hiphop.nu - klicka på nyinkommet för att se nyheterna.