I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2004-12-27 19:37

UP-nytt!

Hej!
Nu har vi fått in ett par titlar som varit slut ett slag.
Dvdn Writers, av många ansedd som den franska motsvarigheten till Style Wars, och som presenterar Paris grafscen från 1983 och tjugo år framåt. Det bästa av det bästa med Bando, Mode och rötterna till Europas graffitistil.
Swindle, som är arvtagaren till While You Were Sleeping, lyxigt magasin som rekommenderas!
Enamelized är en vacker graffitibok utan speciellt mycket text, men med en rad fräscha burners och grymma tags från Philadelphia.
Vi har åter Amsterdam Graffiti- The battle of waterloo inne. Amsterdam hade bredvid Paris den främsta europeiska graffitiscenen på det tidiga 80-talet och målare som Shoe, Joker, Delta och Cat 22 var stilbildande. Extra intressant är det första kapitlet, som handlar om de holländska punktaggarna som startade redan 1978!
Nytt i shopen är Artillery från Australien, grym tidning med mycket graff och intervjuer med bland andra Blade, men som också har med en del grafiska illustrationer och både street art och tags.
Uppföljaren till Enamelized heter Supreme Quality, och är helt överlägsen. Kanske den hittills bästa boken med throwups som specialitet som kommit ut.
Vi har också fått in Giants feta bok, full med pieces, skisser, teckningar och tatueringar.
Välkomna till
www.underground-productions.se