I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

HIPHOP.NU - Nya varor 4:de november!

Vår Hiphop - Graffiti

   

2004-11-04 00:53

HIPHOP.NU - Nya varor 4:de november!

Nu har vi fyllt på vår webbutik med nya filmer, böcker och tidningar. Kolla dessutom in vår "fyndlåda" för de billigaste priser.

Några smakprov av vad som är nytt hittar du nedan, för mer utförliga beskrivningar och info om alla nyheter gå in på
www.hiphop.nu och klicka på "Nyinkommet":

Subwaynet #3
Det självklara valet för alla som älskar tåg och tunnelbanor. 100% tubar från hela världen. Dessutom en special om Stockholm med intervjuer med Sad (Pms) och Que (Wufc). Som om inte detta var nog även en intervju med TPG-crew.

King Size - Marker project
Stockholms gatukonstnären Adams har efter flera år hårt arbete fått ihop en fantastiskt liten bok som heter King Size. Adams har byggt ett antal flowpens i jätteformat som han har delat ut till olika writers. Några av världens bästa bombare är presenterade med egna kapitel i boken. Medverkande är Sacer, Twist, Foe Kegr, Nug och Zys.

Autograf: New York City´s Graffiti Writers
Riktigt soft och annorlunda bok. Upplägget liknar porträttbilderna på svenska writers i Underground Productions #28 men i denna bok är det NYC:s olika writers som är på bilderna.

Braindamage #11
Braindamage har i detta numret tillsammans med tyska Overkill magazine satt ihop ett fett reportage om tågscenens historia i Berlin. Braindamage har med sina 100 sidor tjocka tidning tagit över första platsen som världens bästa och mest omfattande grafftidning, nu när Xplicit graffix laggt ner.

www.hiphop.nu - Yo fresh yeah!