I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vad försöker ni uppnå?

Vår Hiphop - Graffiti

   

2003-10-20 15:25

Vad försöker ni uppnå?

Det här är inte tänkt att försöka omvända någon, det är en seriös fråga och jag vill verkligen veta.
Vad fan försöker ni uppnå? Är ni så pass uppmärksamhetskåta och det enda sättet ni kan få uppmärksamhet genom är att förstöra för alla andra?
Det är en ond cirkel ni aldrig kommer vinna. Ni målar, det tvättas bort för en stor summa pengar, ni målar igen, det tvättas bort igen för en stor summa pengar.
Skattepengar försvinner, stora enorma summor, och för vad? För att ni ska synas? För att kommunaltrafiken ska kosta allt mer och mer för att de har större och större utgifter, bland annat till sanering?
För fan.
Riktiga konstnärer behöver inte tvångsmata sin publik med sina konstverk.


Sen de som kräver lagliga väggar för att det skulle minska olagligt klotter. Vad är det för krav?
Ska vi sätta dockor på stan som folk FÅR slå ner och råna för att riktiga människor inte ska bli rånade, och därmed brotten minskar?
Om ni vill synas, varför ska inte konstnären själv stå för konstmaterial? Ska Sverige, bara för att det är ett socialistiskt land stå för notan medans ni springer runt på natten och leker för att synas? "Se på mig! Jag finns!"
Och sedan ska Sverige även städa undan efter er.
Och sedan gnäller ni över att ni åker fast när ni planker, eller för att kommunaltrafiken har blivit så dyr.

Vad försöker ni uppnå?

Stolt medlem #2 av Lazy 88, slacker-divisionen.