I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

RAIO X från Brasilien

Vår Hiphop - Breaking

   

2008-04-03 22:23

RAIO X från Brasilien

RAIO X
Av och med Gruppen Membros från Macaé, Brasilien
Föreställningen visas på Regionteater Väst, Uddevalla, Pustervik i Göteborg och Vara konserthus,



Raio X
Membros ger sin version av livet i de brasilianska fängelserna som är en värld med andra tankesätt och reaktioner, våldsutbrott och känslighet.
Baserad på studier och texter, skrivna av brasilianska fångar, presenteras en verklighet som är främmande för många av oss.  

Gruppen Membros
Med en blandning av streetdance, capoeira, brasiliansk rap, klassisk musik och ett stort mått samhällsengagemang vill Membros från Macaé utanför Rio de Janeiro göra en skillnad. Övertygade om att hip hop är en väg till integration och samhällsförändring tillbringar de mycket tid i hemlandet där de turnerar med sina föreställningar, undervisar master classes, sätter upp workshops samt deltar i många olika projekt och festivaler som managers, jury och lärare.

På Pustervik i Göteborg inleds kvällen med att Paula de Hollanda, dansare i Göteborg, introducerar Membros och dess arbete, därefter uppträder Ola Stinnerbom med ett dansnummer. Sedan visas föreställningen Raio X med Membros på scenen och den följs av ett publiksamtal. Från kl 22 ärdet klubb i Baren med avslutande battle mellan Membros & GBG All Stars Team.



Regionteater Väst, Uddevallascenen
3/4 kl 19.00
Bilj: 020 - 50 40 75

Pustervik, Göteborg
5/4 kl 19.00 - Introduktion kl.18.00
Bilj: 031 - 13 06 80

Vara Konserthus, Vara
15/4 kl 19.30  - Introduktion kl 19.00
Bilj:  0512 - 313 71

Bring me a sledgehammer and I make it fit.