I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

"bboy bussar" till hardcore city games

Vår Hiphop - Breaking

   

2007-01-29 22:50

"bboy bussar" till hardcore city games

Tjenare på er alla!
vi håller nu på att ordna en bboy buss till jamet som kommer att vara i Värnamo i småland.
bussen är tänkt att åka från typ Gävle och sedan stanna i sthlm för att hämta upp mer folk och sedan fortsätter den till värnamo - tur och retur.

VI letar efter det billigaste bussbolaget nu för att få ner priserna så mycket som möjligt. Annars brukar det vara rätt dyrt tur och retur från sthlm och uppåt till Värnamo.
Medans det är rätt billigt från gbg eller tex malmö så kommer det inte finnas bussar därifrån (ni skulle inte käna något på det endå)

ett ca pris för buss resan kommer att ligga på 400-500kr men då ingår också biljett in till jamet och även till efterfesten.

kostnaden är ännu inte helt fast ställd då vi fortfarande kollar runt efter billigare buss bolag..så vet ni något bra buss bolag så medela gärna mig!

MEN INNAN VI HELT SÄKERT KAN ANORDNA EN BUSS OCH SÄTTA ETT PRIS MÅSTE VI VETA PÅ ETT UNGEFÄR HUR MÅNGA SOM SKA MED BUSSEN.
SÅ ALLA SOM ÄR INTRESSERADE, SKRIV ETT MEDELANDE HÄR TILL MIG!

/Hardcore Footwork Club och 331Wernamo