I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

1/7 Lör. DJ Rob Life (UK) mfl @ Scratch, Pustervik

Vår Hiphop - Breaking

   

2006-06-29 14:16

1/7 Lör. DJ Rob Life (UK) mfl @ Scratch, Pustervik

1/7 Lör. Dj Rob Life (UK) mfl @ Scratch, Pustervik
God Afton !

Scratch tar ett nytt djupt andetag inför den månatliga lördagen som infaller nu på lördag 1a Juli. Vi firar att pissmånaden Juni vädermässigt är avklarad och att Fotbolls VM nu har börjat bli intressant på allvar. Den skicklige vänster yttern Rob Life i Englands landslag som inte togs ut i start 11:an mot Sverige blev så lack och rosenrasande på Svennis att han ringde Scratch Unit och krävde medlidande samt att bli bokad i GBG för att bekanta sig mer med det svenska fågellivet och den världskända husmanskosten.

Han kommer eventuellt börja träna med GAIS redan nu i Juli och även troligen ansöka om svenskt medborgarskap för att kunna återuppta sina landslagsuppdrag här för Sverige istället.

Till Vardags hemma i metropolen London när Rob Life inte drar in miljoner på att finta upp folk på läktaren. Så driver han Breakin' Bread tillsammans med sin homie Skeg, som inte bara är en av Londons absolut tyngsta klubbar utan även ett radioprogram, skivbolag & skivdistributör. Check 'em all out at: www.breakinbread.org

Rob hyser en extra förkärlek för att spela inför ett dansgolv där det även finns b-girls & b-boys som inte backar för lite breaking och
han är flitigt anlitad runt omkring i england och europa som DJ på diverse Jams & Battles såväl som klubbar. Så kvällen till ära på lördag har vi bjudit in några av regionens bästa breakare. Så räkna med en härlig blandning av en massa grym musik som vanligt och ett gäng grymma breakare i huset.

Syns på Dansbanan!
MVH Zidane Unit

Scratch, Lördag 1:a Juli
DJ ROB LIFE (UK)
Host: P.S , Dj´s Ayes & Lövet
23-03, 18 år, 80 kr, Pustervik
www.scratchgbg.com
www.breakinbread.org

På tal om ingenting ligger nu bilder uppe från Roc Raida-kvällen!

www.scratchgbg.com