I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Northern Battle [4/3 2006][Anmälan!]

Vår Hiphop - Breaking

   

2006-02-17 17:25

Northern Battle [4/3 2006][Anmälan!]

Vi arrangerar nu en Battle kväll som kommer att gå av stapeln i Boden den 4 mars. Här nere hittar ni all information om arrangemanget. har ni frågor så kontakta mig här på whoa eller maila [email protected]

Domare

Fredrik "Freeze" Herranen
Tobias "Marre" Marin
Therese Sellberg

8 crews kommer att tävla om en pris summa som kommer vara MINST 7,000:- men kan bli ända upp till 10,000:- om vi får som vi vill. (Vi kan inte sätta en exakt pris summa för att vi inte har klart med all sponsring)

Boende för Tävlande

Boendet för tävlande har lösts i form av lokal där man har möjlighet att övernatta. där rekomenderas att man sover på tex: luftmadrass eller liknande. transport till övernattningslokal kommer att ske efter att hela tillställningen är över. Ingen alkohol får förtäras i sovlokalen! om detta sker kommer personen ifråga avvisas från platsen omedelbart.

Resa
Resan till Boden sker enklast med tåg Göteborg - Sthlm - Luleå mer information finns på Northern Battles Hemsida.

Mat
Det kommer att finnas försäljning av nån typ av fika, men för den som känner för mer än så, så ligger det hamburgerestauranger och pizzerior just runt hörnet.

Anmälan till Battle
ni anmäler er lättast via hemsidan och den formulär som finns där. ni bör också läsa Vilkoren för anmälan.
Anmälan är bindande och den som inte dyker upp, kommer att debiteras 500 :-

- Besök Hemsidan -

(om vi missat något så kan ni bara göra oss uppmärksamma om detta i denna tråd. så ska vi lösa det.)