I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Tagteamtävlingen, Rond #2 (Bedömningar)

Vår Hiphop - Battle & Cypher

   

2009-09-05 03:56

Tagteamtävlingen, Rond #2 (Bedömningar)

P.g.a att Kreativ inte lämnade in sina bedömningar denna rond heller kommer vi att tillsätta en ny domare inför nästa omgång.

Men tursamt nog röstade bägge domarna på samma lag i varje match, således löste det sig, och vilka lag som är vidare kan ni se här eller i tråden angående omgång #3 som kommer upp alldeles straxt!

Omens Bedömningar:


Beastmode
vs
S.F.S.L.B
_________________


----------------------------
Perspective, Djureri, Kammel
----------------------------

Tydligt att kvalitén och engagemanget är uppad från alla deltagare här, och så hoppas jag även är fallet i resten av bidragen. Perspective är genomgående mer intressant än förra ronden.
Helt ok öppning, lite sämre formulerad andra fyra, men känner nånstans att du kunde använt informationen om motståndarna du grävt upp till något intressantare än att bara räkna upp den.
Men helt ok rimmat, on point rakt igenom. Djureri öppnar också bra, men mittenpartiet likt förra bidraget känns mest "räkna upp saker som rimmar". Fnissade gott och sista fyran dock,
även om jag inte riktigt fattar om det är menat att vara en känga åt MVH också. För isåfall, varför skulle det vara respektlöst att skriva till er utan att använda sig av en specifik användare? Isåfall kunde det gjorts lite bättre.
Kammel är däremot bättre i andra halvan av texten. "kasst" raden hade kunnat vara bättre om den gick en nivå djupare i ordleken, och "porrullar" raderna var mest fula.
Men "teliaförsäljare" raden var riktigt fin, "våldta din högerhand", bra genomförd rad av en vanlig förolämpning och "platta het" raden var också bra. Gillar även att du rimmar Ringström - skinnflöjt.


---------------------------
JackVegas, Ringström, Hanut
---------------------------


Inte smart av Jackvegas att börja texten med fillers, men "in the house" var rätt kul även om den inte var spot on. "slår dig så du flyger" rader måste göras väldigt bra för att de ens ska vara värda att tänkas på,
med tanke på hur sjukt överanvända de är. Resten av texten missar helt. "Djungelboken" en icke-relevant setup till en tråkigt bögdiss, "passar dig" grejjerna var uselt skrivna,
och även om jag gillade "jättekasst" raden så kommer bidraget som helhet inte särskilt långt.
Ringström börjar med en ok rimserie i första raden, men det poänglösa språkbytandet plockar inga poäng.
Förvirrande, mestadels bara tråkiga rader efter det, förutom "bokstavsbarn" grejjen, som kunde varit bra om den skrivits med lite finess.
Hanuts text missar också helt. Ingen dynamik, de flesta punchlines och dissar är bara trams och strunt. Men om det är värt nåt så är det bättre än förra ronden. Vilket iofs inte säger mycket.


RESULTAT:

Beastmode plockar en säker seger här. Genomgående kvalitetsskillnad kräver knappast utförligare motivering.


_________________
Team brrrap
vs
G.A.B.O.D.T
_________________

---------------------------
Gussti, Anenkefali, Scrotum
---------------------------


Tänker fatta mig kort här, eftersom det är en W.O rond och jag inte har supermycket tid. Men fan, några vassa rader från alla den här battlen.

Reeves raden var ok, men

"Bjäär har ett sådant otroligt bögrykte --- att han inte
ens skulle kunna bli av med det om han så gjorde ett könsbyte,"

var rätt kul.

Resten kändes knappt alls.

Anenkefali, första två raderna är bra, och "lockats av fitta" raden var snyggt rimmad. Hade citerat "dålig på sex" om du hade hållit ihop serien bättre på slutet. som det är nu får sista raden ingen kraft.

Scrotum har bra attityd i sin text, men inga supervassa rader förrän sista två som var rätt roliga.

----------------------------
Bjäär
----------------------------

Första två var kul, andra två var inte särskilt bra. gillar "vinnargener - israeler" rimmet. "6 bara är en siffra" har använts bättre förr, så inga poäng där.
"Buzz lightyear - alzheimers" snyggt rimmat.

SLUTSATS:

Fucking WO rond, Team Brrrap vidare på ett bananskal.(Inlägget ändrat av Killerzteve 2009-10-17 11:55:40)

Blunted in stockholm

2012-01-19 14:26
Inte för att vara dum o uppa en gammal tråd, men kan man få tag i bidragen från Rond 1 på något sätt? Har sökt en jäkla massa..

2012-01-19 14:27
Om ni vet hur, skriv det gärna i gästboken. :)