I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Mycket viktigt [INFO] Tyck till om reglerna [LÄS]

Vår Hiphop - Battle & Cypher

   

2005-03-13 23:53

Mycket viktigt [INFO] Tyck till om reglerna [LÄS]

Hej alla användare i Battle & Cypher forumet.

Nu är det så att vi tänkte eventuellt uppdatera regerlverket lite men i samma veva så tänkte vi i Whoa-Crew samtidigt höra ifall ni vill ha andra förändringar eller kanske till och med göra om reglerna totalt.

När vi skrev dessa regler så baserade vi dem på önskemål av er i tidigare trådar, bland annat i allmänt om whoa. Nu har ni dock chansen att tycka till om reglerna och om det är något ni tycker borde ändras, dumpas eller läggas till så är detta tråden för er.

Vi kommer posta det gällande regelverket med de praxisregler ni vant er vid nu ett par månader inbakade i formuleringarna. En uppdatering med andra ord. Tyck till fritt om varför du eller ni inte gillar en viss regel/regler och vad vi som mods och admins bör göra åt det eller om ni är fullkomligt nöjda som det är. Alla förslag är välkomna och ingen kommentar är betydelselös.

Shoot! :)

//Mvh, Whoa-Crew