I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

LÄS! Viktig info till ALLA angående regler!

Vår Hiphop - Audio & Video

   
Moderator

2010-02-03 00:29

LÄS! Viktig info till ALLA angående regler!

Nu är det såhär att vi anser att denna forumdel har spårat ur rejält, det verkar inte som att någon läser reglerna överhuvudtaget längre.
Folk uppar sina trådar alldeles för mycket vilket blivit det största problemet i forumet. Det står klart och tydligt i reglerna att man får uppa sin tråd max 3 gånger. En uppning behöver inte nödvändigtvis enbart vara ett inlägg du skriver för att placera din tråd längst upp i forumet igen. Vi har något vi kallar "smyguppningar" också, det är när man skriver och tackar efter varenda kommentar. Självklart ska du få du tacka för den kritik du fått, men vänta tills du fått ett gäng kommentarer och svara i ett enda inlägg istället.

Om ni hade läst reglerna som står skrivna när ni accepterade att bli medlemmar på Whoa så hade ni sett att det står följande. -"Självklart får du tacka för kommentarerna/kritiken men skriv då inte ett inlägg för varje kommentar du får, skriv ett när du fått runt 10 kommentarer".

Så från och med nu så kommer vi att successivt blir hårdare med att låsa/ta bort trådar som uppas för mycket för att nå vårat mål som är att ni följer de föreskrivna reglerna.
Vi hade kunnat varit jävliga och börja låsa varenda tråd nu direkt där man uppat för mycket, men då vi vill ha en sån bra stämning i forumet som möjligt så vi väljer att försöka trycka på denna regel istället.

Så nu är det upp till er hur det ska bli i denna forumdel och vi hoppas att så många som möjligt börjar ta hänsyn till de regler som finns så att vi i framtiden slipper editera några trådar.

Läs även Whoa's allmäna regler och våra egna regler i denna forumdel, dom hittar ni som sticky längst upp i forumet.

MVH / Moderatorerna i "Vår hiphop - Audio&Video"

//TW

2010-07-08 00:46
Jag förstår att det måste bli skärpning med uppningarna. Skulle alla följa reglerna och inte missbruka upparna så blir problemet automatiskt mindre. Och det går inte att skylla på att man får för lite comments, själva grejen är ju att man ska lyckas sticka ut ur mängden. Och det går ju inte att vara helt ny på "marknaden" eller vad man ska säga, och tro att man ska få 30-40 comments direkt, det tar ju sin tid innan folk känner igen namnen med tanke på hur många artister det finns här på whoa.
www.soundcloud.com/knotan
Rappare

2010-08-19 08:47
bra bra du har själv uppat i denna tråd
 
Rappare

2010-08-19 09:08
skojjja såg fel
 

2011-02-03 08:15
haha. det var några år sen jag var inne här på whoa sist. älskar att den vänliga moderator-inställningen inte förändrats.

"Vi hade kunnat varit jävliga och börja låsa varenda tråd nu direkt där man uppat för mycket"

gots to love it

2011-04-29 15:00
Håller med den personen som nämnde det här med att skriva att det är en video, när det i själva verket är ett YouTube klipp med foto. Blir så jävla sur...VARJE GÅNG!
Varna skitungarna med bann för falsk marknadsföring eller nåt. Vi som verkligen gör videos hamnar i sorlet av YouTubefoto klipp.. sjukt stökigt.