I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Astmatic & ThreeFeet(r3a) feat.Mother Madness (02tjugotre) - UKM

Vår Hiphop - Audio & Video

   

2008-05-09 10:04

Astmatic & ThreeFeet(r3a) feat.Mother Madness (02tjugotre) - UKM



http://www.youtube.com/watch?v=DdqybwdxKLw&playnext=1 

Tja!
Vår musik här på Whoa har varit lojj på senaste tiden, dels för att vi inte har haft lust och dels för att jag och 3feet har jobbat mycket med ett band som heter Mother Madness. I Januari någon gång träffades vi i ett garage som replokal och börja slå ihop våra musikstilar... vi tänkte att det inte är ofta som man ser två band slås ihop ifrån två helt olika genrer, därför kom vi fram till att vi skulle ställa upp i en talang tävling som heter UKM.
Både vi och Mother Madness har ställt upp i UKM förrut...men nu ville vi göra något speciellt och vi snackade mycket om vad vi skulle ha för bandnamn när vi körde tillsammans eftersom det skulle vara för långt om vi hette Mother Mandess feat Astmatic & Threefeet så kom vi fram till att 02tjugotre passade in, eftersom det är riktnummret till den lilla by vi lever i och vi ville representera da hood.

Så här är resultatet av våran första låt tillsammans, vi har även spelningar på G som 02tjugotre, där Mother Madness kommer köra våra beats på våra gamla låtar.
Kvaliteten är inte den bästa på videon, och jag lovar att det lät bättre på plats.



ps. Vi är inte döda

Älskar att älska hatet!

www.znapmusic.com/r3a