I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

B.S.P (Giggen & Durlind) - Nummer ett i din cd butik

Vår Hiphop - Audio & Video

   

2007-08-07 15:26

B.S.P (Giggen & Durlind) - Nummer ett i din cd butik


Länken


Backup 1

Backup 2

Hej!
Det är så att Giggen är hos mig (Durlind). Vi bestämde oss tidigt förra veckan att göra en "mininetplay" men drickandet tog fart kraftigt och det vart inte precis som vi tänkt oss, men nu har vi i alla fall bestämt oss för att genomföra ideén. Den här låten är tänkt att vara som ett litet smakprov på vad vi kommer att erbjuda på vår netplay.

Netplayen kommer att innehålla ca 4-5 spår, det är inte riktigt berstämt än och det kan även hända att något smått extraspår tillkommer. Så i slutet av den här veckan eller tidigt i nästa vecka så är det bara hålla utkik efter den. Den kommer att släppas här i audioforumet och heter "Din plåga i sommarhettan".

Tillbaka till den här låten som är en fartfylld skryt med lite partyinfluenser, kommer passa bra på era fester under den kommande hösten. Rap, sång, lyrik och mixning står vi båda för. Vi får hoppas att låten smakar och att ni återkommer när hela netplayen släpps.


Hare chill!
/Durlind & Giggen

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.