I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Roliga/intressanta anekdoter om rappare

Utländsk Hiphop - Allmänt

   

2010-08-19 19:34

Roliga/intressanta anekdoter om rappare

Tänkte att det kunde vara lite skoj med en tråd om roliga och/eller intressanta anekdoter om olika rappare. Lär ju finnas hundratals. Vore väl dock en god tanke att undvika lösa rykten och myter, samt att referera till en källa på varje grej. Min tanke var alltså en liten trivia-tråd med onödigt vetande att läsa om man får tråkigt.

Jag börjar:

- I Eminems självbiografi "The Way I Am" berättar han att han skaffade sitt blonda hår under en extacy-tripp. Tror att det var han och Royce som flummade runt tillsammans vid tidpunkten. När Eminem vaknade dagen efter kollade han sig i spegeln och såg sitt nyblonderade hår, och hade inget minne av att ha gjort det. När Dr Dre och Jimmy Iovine såg det, så sa dom båda "där har vi det! Där har vi Slim Shadys image!"

- I Fredrik Strages bok Mikrofånkåt påstår rapparen Kashal-T att Eminem snott hans rim till "The Slim Shady LP". Kashal-T hade mejlat honom och berömt honom för hans musik och bett honom att inte bli en sellout, att underground-scenen behövde honom. Kashal-T bifogade låten "Kill You Style" med Looptroop som gäster. Eminem svarade något i stil med "Fuck you! Fuck the underground" och att svensk hiphop var bara jävla blockchoklad och träskor. en av Karshal-Ts rim (från låten han bifogade med mejlet) löd "And I'll be smashing glasses into contacts". På en låt på Eminems SSLP finns rimmet "I'll smash your glasses, and turn 'em into contacts (eller liknande). Kashal-T anklagade då Eminem för stöld, något han dementerade. I ett annat spår på SSLP rimmar Eminem "Listen to your demo and pretend I didn't like it, six months later you hear your lyrics on my shit".

Fortsätt gärna fylla på. Skulle folk tycka att ämnet är värdelöst är det bara att ta bort tråden.


2010-08-19 21:00
Hahah galet det där sista!
Manager

2010-08-20 01:34
Cam'ron var en hårsmån ifrån att värvas till ett NBA-lag.

Biggie, Bustah Rhymes och Jay z har alla gått i samma high school och Jay Z och Bustah battlade en gång i korridoren.

Eminem var påväg att signa för DuckDown records innan aftermath. Men förhandlingarna tog slut eftersom man inte vågade satsa på en vit artist..
Undrar hur Eminems musik hade påverkats av detta :O Hade varit kul att höra.

Låten Miami av Will smith ska tydligen ha skrivits av Nas blandannat, enligt en intervju i någon tidning..

Lil Wayne testade crack första gången när han var 11 år gammal.

/ Deedz.
http://www.facebook.com/jewoit

2010-08-20 10:40
Lil Wayne testade crack första gången när han var 11 år gammal.

HAHA! That explains a whole lot if it's true. ;)
As I walk through the valley of the shadow of death, I can't sleep like i'm battling meth, the reaper creeps while i'm gasping for breath. I ask the lord to forgive me for debt, when death comes and my soul leaves my body to rest.

2010-08-20 17:32
Härlig fakta! Ni ser, sånt här kan va rätt underhållande! :)

2010-08-20 21:41
Är det inte Gettin' Jiggy With It som Nas har skrivit?
 

2010-08-22 00:53
Gillar den om när Killa Sin bröt käken på Mase.

2010-08-22 02:03
Gillar den om när Killa Sin bröt käken på Mase.


Jag trodde de var Ghostface som slog honom.

---

Jag gillar den när Raekwon gäng slog Hoe Budden.

---

Jag tror Common skrev låten "Uuhhh" på Will Smith's skiva Willenium.
"Efter att ordet spridit sig tog det en halvtimme/tre kvart sen var Crooked och Royce på plats tillsammans med Horse Shoe Gang-snubbarna, Crookeds brorsas gäng, C.O.B.-killarna och övriga kompisar till Crooked. Snubben har hela jävla LA som backar upp honom." - jeppehehe

2010-08-22 14:15
Har läst att anledningen till Ghostface Killahs artistnamn samt att han var maskerad under några av de allra tidigaste Wu-Tang-spelningarna var att han var efterlyst av snuten.

Och den roligaste biten ur "Mikrofonkåt"-boken: Efter en spelning på ett större evenemang sitter Petter med entuourage i en loge. Daddy Boastin sitter och meckar en spliff. I logen sitter också medlemmarna i Kent, som uppenbarligen är jävligt taggade på att röka på. Plötsligt springer Boastin iväg och lämnar den halvfärdiga spliffen på bordet. Ingen av Kent-medlemmarna vet själva hur man rullar en spliff, så en av dem vänder sig mot Dj Sleepy och säger typ "Du, du kan väl sånt här?". Sleepy svarar kyligt med att han borde nita honom.

2010-08-22 15:52
Haha finns mycket brs grejer i Mkrofonkåt, kommer dock inte på någon just nu :(

2010-08-22 17:36
Har läst att anledningen till Ghostface Killahs artistnamn samt att han var maskerad under några av de allra tidigaste Wu-Tang-spelningarna var att han var efterlyst av snuten.


Ghosts namn kommer ifrån kung fu filmen "Mystery of Chessboxing". Dessutom så var det väl i vissa av Wu-Tangs tidiga musikvideor han var maskerad, men han var antagligen det på deras konserter med..


2010-08-22 18:23
haha intressant fakta måste jag säga! ^^ sånt e kul att läsa :D
http://blog.whoa.nu/2011/08/18/anxious-feat-dizzy-enough
www.youtube.com/user/DizzyEntertainment89

2010-08-22 19:48
Finns ju massa historier ifrån Beef-filmerna. Filmen med Nate Dogg som i full golf mundering svingar sin golfklubba i huvudet på Eazy-E's homeboys är förjävla rolig.

 
Poet

2010-08-22 20:21
Ryktet om "the gay rapper" inom amerikansk hip hop brukar många gånger leda misstankarna till Erick Sermon, då det nämnts flera gånger att "the gay rapper" har blåa ögon. När hans beryktade självmordsförsök gick fel där han hoppade ut ur fönstret från tredje våningen (själv påstår han att han att skadorna var orsakade av en bilolycka) så kom det strax fram att hans flickvän (föredetta nu) var i lägenheten vid tillfället. Hon hade velat avsluta förhållandet, då han plötsligt fick för sig att hoppa ut ur fönstret. Hon har efter händelsen inte dementerat ryktena angående Sermons sexualitet.


Master P har spelat för två NBA lag under sin livstid. Charlotte Hornets och Toronto Raptors. Han fick dock inte spela några matcher under sin korta NBA karriär

Master P är än idag fortfarande den rikaste personen inom hip hop, med en förmögenhet på 661 miljoner dollar.


Shaquille O'Neal är den enda basketspelaren som lyckats ha en lyckad karriär som rappare också. Två av hans album gick guld i USA.


Jim Jones beef med Tony Yayo började när Jim Jones och några medlemmar ur Dipset repade inför Summer Jam. Under sound check då Jim Jones framförde "We Fly High" med den berömda raden "Ballin'!" så skrek Yayo och hans crew, som var på plats, "Boring!". Detta ledde till en kortlivad dispyt. Beefen är dock sedan länge squashed.

Samma låt fick NFL att skärpa straffen för så kallade touch down celebrations, då Michael Strahan och Plaxico Burres från New York Giants (go Giants!) gjorde den så kallade "Fade Away" dansen i samband med att man skriker "Ballin!" (hoppas alla vet hur den ser ut) efter att Plaxico gjort en touch down. Bägge spelarna fick fem siffrigt belopp i böter.


Ryktena om Jay-Z och LL Cool J's battles under tidigt 90-tal har bekräftats av LL Cool J. Under ett flertal tillfällen så battlade Jigga och LL i diverse klubbar i New York. Vid samtliga tillfällen så vann Jigga. Detta var då LL Cool J mer eller mindre var på toppen av sin karriär, medan Jigga ännu var totalt okänd. LL Cool J hade vid ett tillfälle sagt till Jigga "So what you won? I'm Ladies Loves Cool James, you're just a nobody!". Lite visste LL att Jigga senare skulle bli hans chef. Vilket fick LL att lämna Def Jam.


Kanye West är en av producenterna bakom Dead Prez's "It's Bigger than Hip Hop".

Kanye fick heller inget förtroende av Jigga när han uttryckte sin vilja att släppa ett album som rappare, då Jigga tyckte att han var mer av en producent än rappare. Kanye försökte fixa skivkontrakt med andra skivbolag (trots att han var signad till Roca) men inget skivbolag nappade, då de tyckte att han inte höll måttet. 16 miljoner sålda album senare så är det nog en och annan A&R som grämer sig.


Scott Storch började sin karriär med The Roots där han spelade piano.


Bone Thugs N Harmony är en av få artister som gjort låtar med Tupac, Biggie och Big Punisher medan de fortfarande levde.


Puff Daddy, eller P.Diddy beroende på hur gammal du är, är inte riktigt känd för att vara en hård rappare precis, med tanke på hans "shiny suit era" under 90-talet. När han 1999 spelade in låten och videon "Hate me now" med Nas, så fick han vid förhandsvisningen av videon se att Nas var upphängd på korset, i början av videon, likt Jesus. Puff som är en troende katolik blev ursinnig och ringde Nas manager Steve Stout och bad han att editera bort den biten ur videon. Stout gick med på det, men av någon anledning så skickades original versionen till MTV och TRL ändå. Vilket i sin tur fick Puff Daddy att storma Stouts kontor och smälla en champagne flaska i huvudet på honom. Stout stämde Puff, men parterna gick med på en förlikning. Idag så har de dock squashat beefen.
At the gates of Eternity...

2010-08-22 22:13
Sista gången Rza såg sin biologiske far var när han slog sönder halva familjens hem med en hammare, hållandes Rza i andra handen (Källa: Tao of the Wu by Rza)

Hip-hop is still cool at a party. But to me, hip-hop has never been strictly a party; it is also there to elevate consciousness. -Saul Williams


2010-08-23 04:05
puff daddy har varit spelberoende när han början av 90 talet öppnade bad boy. hans första stora checkar som han tjänade på biggies ready to die gick till att betala av gamla spelskulder.. basketboll var tydligen det han spelade på

puff daddys pappa var en ökänd gangster i harlem och en nära vän till frank lucas och nicky barnes han blev skjuten till döds endast 33 år gammal..

tupac och madonna hade ett kort forhållande strax innan han blev skjuten i new york 1993...

en av anledningena att 2pac blev skjuten 1993 var att han hade vägrat betala beskydd till den så kallade black mafia..början av 90 talet hade det blivit en trend att pressa rap artister på pengar.. puff daddy ska har varit en av dom som betala stora pengar till bmf för beskydd

2pac nämner i låten against all odds att puffy getting robbed lika bitch och syftar just på att puffy fick betala bmf pengar.. han nämner även 3 av dom personer som sköt han i new york jimmy henshman haitian jack och king tut..

2010-08-23 04:19
Eminem har dejtat Beynce..
Highfive anyone, anyone?

2010-08-25 02:47
tupac har skjutit två snutar i röven och blev friad från anklagelserna. fråga diamond d!

2010-08-25 06:47
Jävligt rolig läsning, hoppas det kommer fler rykten/skvaller så småningom!
Jag kan posta lite som jag iofs tror de flesta insatta redan har hört, men kan skriva det ändå för sakens skull! (och dessutom kan det vara "alots of refreshing memories")

Jay-Z har snott lite drygt över 15 lines som vissa är identiska med Biggies och/eller skiljer sig med vissa ord/meningar.
Han har även snott mängder av rader från Snoop Dogg, Slick Rick, Nas, Big L & 2pac

Roc-A-Fella/Wear (både som skivbolag och clothing co) startades av Dame Dash och såldes sedan till Jay-Z när de två kom på dålig kant.

Rapparen Tru Life som då var signad till Roc-A-Fella, vaknade på fel sida en dag och gick med sitt crew, välutrustade med vapen, upp till en studio där Mobb Deep satt och gav dem en ordentlig omgång.

När Biggie blev frågad om vad han tyckte om rapparen R.A. The Rugged Man svarade han anspråkslöst: Man, I thought I was the illest.

50 Cent blev skjuten tre gånger, inte nio.

Jay-Z och DMX battla varandra för länge sedan, och det var pure freestyle. Efter flera timmars battlande slutade det oavgjort. Dock säger DMX att han vann och vice versa, men det fanns inte någon tydlig vinnare.
Dame Dash har det hela på film.

Chamillionaire frågade efter Michael Jordans autograf på någon privat party, men fick nöja sig med ett höjt ögonbryn och en ryggvändning.

Joe Budden har slickat Vida Guerra.

Boom-bap rapparen Celph Titled och Cage har hamnat i tumult vid en scen. Cage drog en flaska i bakhuvudet på Celph, varpå han svarade med att nita för fulla muggar.
(Det var dessutom 2-mot-1 också eftersom Apathy var involverad med.)

Juelz Santanas top-5 best MC's lista, innehåller namn som Jay-Z bl.a., trots att Dipset och Roc-A-Fella vid tidpunkten då intervjun gjordes, hade beef med varandra.

En polares morsa som jobbade på Way Out West förra året, fick behålla Nas tröja efter att han uppträtt, den luktade inget svett alls trots att den var genom våt.

Chino XL, Big Daddy Kane och Kool G Rap gjorde låten 3 To Dome tillsammans på Sways studio i L.A. Efter att de var klara slängde Kool G Rap sina lyrics som var nedskrivna på papper i papperskorgen och gick ut ur rummet, varpå Chino som var så fascinerad av Kool G Raps rim, gick tillbaka, grävde upp pappret ur papperskorgen och behöll det.

Big Pun var en kvinnomisshandlare.

Rick Ross har varit snut (no shit? hö hö hö)

Rakim påstår i en videointervju att om Eminem skulle vart mörk, skulle han varit rappens motsvarighet till Mohamed Ali.

Spider Loc påstår att Snoop Dogg är en fake-crip och att han aldrig har rört någon i hela sitt liv.

Efter att rapparen Papoose varit på radio med 50 Cent någon gång 2007-08~, Konfronterar Fat Joe honom någon månad efter när de är på en videoinspelning med 7-8 livvakter. Varpå Papoose som sitter ner i Cassidys soffa med sin Dj, ställer sig upp och de fortsätter utbyta ord. Efter detta går historierna skilda vägar. Papoose påstår att han nitar Fat Joe i ögat och hans livvakter hoppa på honom och hans DJ, och hela slutade med ett stort slagsmål. Papoose erbjöd sig gå ut med Fat Joe och köra 1on1 men blev nekad av en gråtande Fat Joe vars livvakter gick runt honom som en bäbis, som klagade över att Papoose hade varit på radio med 50 Cent och trashtalkat honom. Enligt Fat Joe å andra sidan, misshandlade han Papoose ändå tills han låg i ett hörn och de lät honom vara.
you panic sensin my manic rage and aggression
only bitch you see inside of my eyes is your reflection
Poet

2010-08-25 11:25
Amberon: Get your facts right, buddy.


Rapparen Tru Life som då var signad till Roc-A-Fella, vaknade på fel sida en dag och gick med sitt crew, välutrustade med vapen, upp till en studio där Mobb Deep satt och gav dem en ordentlig omgång.Tru-Life var vid tillfället inte signad till Roc-A-Fella, utan en underground arist. Han köpte en vers av Prodigy från Mobb Deep som Tru Life skulle använda till en street singel. Men Prodigy sprang och använde exakt samma vers för soundtracket till filmen "Any Given Sunday", vilket gjorde att Tru Life inte kunde använda samma vers han köpt av Prodigy till någoting. Efter det försökte Tru Life få tag i Prodigy, men blev ständigt negligerad. Till slut fick han nog, så sprang han och hans crew in i deras studio, maskerad med vapen. Vid tillfället var DJ Muggs och GZA i studion också, som bevittnade detta. Männen sprang in "pistol whippa" en snubbe i ansiktet, tvingade alla att "get butt naked", sen så stack de.


Rick Ross har varit snut (no shit? hö hö hö)Ricky Rozzy har varit correctional officer, vilket inte är snut, utan fängelse vakt.


Efter att rapparen Papoose varit på radio med 50 Cent någon gång 2007-08~, Konfronterar Fat Joe honom någon månad efter när de är på en videoinspelning med 7-8 livvakter...http://www.boxingscene.com/forums/showthread.php?t=166770


Läs den där sidan för hela händelsen.
At the gates of Eternity...
Rappare

2010-08-25 11:32
BC99 BTNH gjorde låt med Eazy-E också, det visste du men du glömde nog skriva de ;)
Tears of Liquor EP
https://soundcloud.com/nicoelrico/sets/tears-of-liquor-ep
Poet

2010-08-25 12:28
Maaayn: Ganska uppenbart eftersom det var Eazy som signade de till Ruthless hehe.
At the gates of Eternity...

2010-08-25 14:43
Jay-Z har snott lite drygt över 15 lines som vissa är identiska med Biggies och/eller skiljer sig med vissa ord/meningar.
Han har även snott mängder av rader från Snoop Dogg, Slick Rick, Nas, Big L & 2pac

"I'm not a biter, I'm a writer for myself and others
I say a B.I.G. verse I'm only biggin up my brother
Biggin up my borough, I'm big enough to do it
I'm that thorough, plus I know my own flow is foolish"

2010-08-25 15:18
Eminem var påväg att signa för DuckDown records innan aftermath. Men förhandlingarna tog slut eftersom man inte vågade satsa på en vit artist..
Undrar hur Eminems musik hade påverkats av detta :O Hade varit kul att höra.


skulle nog varit nog va helt annat , skulle varit riktigt kul , tycker att duck down har riktigt bra artister signade , de flest väldigt bra ! undra om han skulle va mer underground idag ... vem vet

2010-08-25 17:46
BC99

Det hade räckt med att skriva:
Tru-Life var vid tillfället inte signad till Roc-A-Fella, utan en underground arist.


då det var det enda faktafelet (om det nu ens är så som påstår).

Ricky Rozzy har varit correctional officer, vilket inte är snut, utan fängelse vakt.


förlåt mr. perfekt, för det är ju verkligen två helt olika yrken från olika solsystem...

http://www.boxingscene.com/forums/showthread.php?t=166770


Läs den där sidan för hela händelsen.


Till vilken betydelse? Det var inte så att det stod något nytt där som jag inte visste om. Jag har hört flera intervjuer med både Papoose och Fat Joe och även Cassidy. Och man drar själv slutsatser efter det då det inte finns någon fiktiv fakta om händelsen.

Sorry ska kolla upp mina faktan nästa gång, jag menar det var ju trots allt 2st faktafel utav 17.......
Jag är ledsen om du vill ha rollen som trådens skvallerbyta och jag på något sätt har vart i vägen för detta. De flesta utav oss lyssnar på musiken och sitter inte o dag ut och dag in och nötar in info om deras privatliv.

floorless aaaah just det, det blir ju givetsvis ok att sno rader från någon som är död, bara för att man påstår att man gör detta medvetet....
you panic sensin my manic rage and aggression
only bitch you see inside of my eyes is your reflection

2010-08-25 19:51
ambereon: fast det är faktist rätt stor skillnad på häktesvakt och POLIS...om du inte vet om det så okej, men det var ju inte direkt fel att rätta dig där!

2010-08-25 20:20
Jag vet att det är skillnad, men det känns lite barnsligt att påpeka skillnaden imo. Bägge två jobben involverar göromål med kriminella, vilket innebär att man jobbar under samma kategori, Lagen (dock inte samma tjänst). Då borde man i så fall vara lika petnoga o säga att 50 Cents diss mot Rick Ross är dålig enbart för att den heter "Officer Ricky" (han är ju vakt o inte officer).
Och inom hiphopens värld är det dessutom förekommande väldigt ofta att folk överdriver. I disslåten "Ether" som anses vara en utav de bästa, om inte den bästa genom tiderna, drar Nas vid något tillfälle en rad som löd ungefär "you're thirtysix in a karate-class", när Jay vid dåvarande tillfälle i själva verket var 32 år. Men ni tycker säkert att det är en mycket sämre disslåt för att Nas glimtar till med lite humor för en gångs skull.
you panic sensin my manic rage and aggression
only bitch you see inside of my eyes is your reflection
Poet

2010-08-25 20:54
Amberon: Det hade visserligen inte alls räckt att skriva att han inte var signad av The Roc, för du sa ....

Rapparen Tru Life som då var signad till Roc-A-Fella, vaknade på fel sida en dag och gick med sitt crew, välutrustade med vapen, upp till en studio där Mobb Deep satt och gav dem en ordentlig omgång.


Prodigy hade blåst han. Så Tru Life vaknade inte bara en dag och fick för sig att dra till deras studio. Och Mobb Deep var aldrig i studion vid tillfället och de fick heller inte en rejäl omgång.


Och ja, att vara plit och polis är verkligen inte samma yrken. Och som jag skrev, fast du verkar inte läsa så mycket (inte ens det du själv skrivit), så kallas vakter "correctional OFFICER" på engelska. Så ditt exempel med 50 Cent's diss stämmer inte bara för att du inte kan engelska ordentligt.


Och sist men inte minst, det sista bullcrapet som du fick för dig att skriva...


1. Papoose var arg på Max B och nämnde inte Fat Joe under radiointervjun. Så Fat Joe brydde sig inte där att han var på 50's show.

2. Fat Joe konfronterade inte Paps på någon jävla videoinspelning, utan i ett hotellrum där Paps hade blivit dit kallad av Cassidy. Anledningen till att de var i hotellet, var för att de alla hade en show i North Carolina samma kväll.

3. Papoose's största anledning till att han ogillar Fat Joe är pga Remy Ma som en gång i tiden var med i Terror Squad, men som hoppade av. Och därefter trashtalkade Fat Joe henne. Såvidare du inte visste (eftersom du inte verkar vara ett så stort fan av att läsa) så var Papoose och Remy vid den tiden tillsammans och är idag gifta.


Men lyssna, eftersom du skrivit som en liten omogen snorvalp bara för att man korrigerar dig, så kan jag bara råda dig till att spara på krafterna och inte svara tillbaks, för jag kommer ignorera dig från och med nu i den här tråden, så får någon annan ta den "fighten" med dig. Till dess säger jag bara, stop talking out of your ass and get your fucking facts right!


Love! ;)
At the gates of Eternity...

2010-08-25 22:01
ambereon P20 angående 50 cent grejen, hur vet du att det bara var 3 gånger?

BC99 P27 vilken låt har dom gjort med big pun? trodde det bara var 2pac, biggie och eazy.
 
Poet

2010-08-25 22:22
187: Jag ber om ursäkt. Flesh och Krayzie har gjort en vardera låt med Pun, inte gruppen i helhet.

Ändå i min bok jävligt imponerande att få ha jobbat med legender som Biggie, Pac, Eazy och Big Pun.
At the gates of Eternity...

2010-08-25 23:41
daz dillinger från dpg stal flera låtar(masters) med 2pac när han lämnade deathrow records..dessa låtar skulle ha varit på 2pacs projekt one nation..
affeni shakur.. 2pacs mamma ska ha stämt han för dom låtar som han har släppt på bootleg skivor....
daz säger än i dag att han har fler låtar med 2pac..som han inte har släppt..
både polis och kumpaner till suge knight ska ha letat efter dessa utan resultat daz blev även misshandlad vid ett tillfälle av suge knights kumpaner för att han vägrade lämna över låtarna som han hade stulit..


2010-08-25 23:49
Skrivit om detta i nån annan tråd om rykten.

*T.I. ringde upp Scarface och frågade om det var ok ifall han kallade sig "The King of the South". Scarface sa typ att det var ok och att han inte brydde sig.

*Gillie Da Kid påstår att han spökskrev större delar av Lil Wayne's "Tha Carter". Den första alltså.

*Nas gjorde inte låtar med Pete Rock efter Illmatic för att Pete hade sex med hans flickvän.
"Efter att ordet spridit sig tog det en halvtimme/tre kvart sen var Crooked och Royce på plats tillsammans med Horse Shoe Gang-snubbarna, Crookeds brorsas gäng, C.O.B.-killarna och övriga kompisar till Crooked. Snubben har hela jävla LA som backar upp honom." - jeppehehe

2010-08-26 00:21
ambereon P20 angående 50 cent grejen, hur vet du att det bara var 3 gånger?

håller med! gärna källa på det?
http://blog.whoa.nu/2011/08/18/anxious-feat-dizzy-enough
www.youtube.com/user/DizzyEntertainment89

2010-08-26 00:21
BC99 HAHA du är för satan helt jävla sanslös hur fan blir man som du ens?!?!

Prodigy hade blåst han. Så Tru Life vaknade inte bara en dag och fick för sig att dra till deras studio. Och Mobb Deep var aldrig i studion vid tillfället och de fick heller inte en rejäl omgång.


Jag skrev att han vakande på fel sida, inte att han fick FÖR sig något, därmed uteslöt jag alltså inte att någonting kan ha legat bakom händelse, men din nedsatta hjärnfunktion förhindrade dig antagligen från att begripa det. Och det hade VISST räckt med att skriva incidenten som hände, hade någon velat veta varför, hade jag kunnat länka storyn som finns på ett antal stora sajter samt en dokumentär. Det är bara du som vill leka besservisse, du glömde dessutom, herr perfekt, att nämna att Mobb Deep och Saigon brände Tru Lifes loggo, det var den största anledningen till denna händelse.
Det finns med på en QD3 dokumentär, där både Mobb Deep och Tru Life bekräftar händelsen.
Tru Life och hans crew slog på Mobb Deep när de var i en studio .slut

Och ja, att vara plit och polis är verkligen inte samma yrken. Och som jag skrev, fast du verkar inte läsa så mycket (inte ens det du själv skrivit), så kallas vakter "correctional OFFICER" på engelska. Så ditt exempel med 50 Cent's diss stämmer inte bara för att du inte kan engelska ordentligt.


VART FAN HAR JAG SKRIVIT ATT DET ÄR SAMMA YRKE??!?! Jag skrev att de går under samma KATEGORI eftersom de bägge jobbar för lagen, bekämpar brott/kriminella, det är dock olika tjänster. Vem fan är det som har lässvårigheter egentligen?!
Och faktumet är att 50 Cent flera gånger i intervjuer o dyikt sagt ord som "cop" och diverse annat som kan kopplas till polisen, så ditt argument faller platt ändå.
Jag antar att du blev så till dig i trasorna av 50 Cents faktafel att du måste sitta o ta ut det över folk på whoa.

Och nu kommer dina GROVA faktafel:

1. Papoose var arg på Max B och nämnde inte Fat Joe under radiointervjun. Så Fat Joe brydde sig inte där att han var på 50's show


Fat Joe säger redan bland sina första intervjuer efter händelsen som han gör på hot 97, att han blev irriterad när 50 Cent satt och drog skämt om Fat Joes familj o dylikt och kände sig grymt disrespected när Papoose satt i bakrunden och skrattade åt det. Detta är t.o.m bekräftat av Papoose, som också nämner det i sin intervju med hot 97. Så du snackar ren SKIT.

3. Papoose's största anledning till att han ogillar Fat Joe är pga Remy Ma som en gång i tiden var med i Terror Squad, men som hoppade av. Och därefter trashtalkade Fat Joe henne. Såvidare du inte visste (eftersom du inte verkar vara ett så stort fan av att läsa) så var Papoose och Remy vid den tiden tillsammans och är idag gifta.


Det här har dock ingenting med den här händelsen o göra eftersom varken papoose eller fat joe sanckar om det i NÅGON av deras 3-4 intervjuer.

För övrigt har du några söta faktafel från din första kommentar, som jag i början tänkte ignonera, men nu i efterhand kan ge med mig o ta det på samma nivå som dig:

Lite visste LL att Jigga senare skulle bli hans chef. Vilket fick LL att lämna Def Jam


LL är fortfarande signad till Def Jam som artist, och han var det under exit 13 också (vars album släpptes efter att Jay-Z blev chef).

Bone Thugs N Harmony är en av få artister som gjort låtar med Tupac, Biggie och Big Punisher medan de fortfarande levde.


Alla medlemmar var inte med på låtarna med varken Pun eller Pac.


..för jag kommer ignorera dig från och med nu i den här tråden, så får någon annan ta den "fighten" med dig


och det brukar låta så när man flyr i underläge och/eller är konflikt rädd.

Innan du ens bemödar dig med att replikera inlägg så se till så att huvudet inte gör logikvurpor och bespara oss medmänniskor som tvingas läsa din idioti.
you panic sensin my manic rage and aggression
only bitch you see inside of my eyes is your reflection
Poet

2010-08-26 00:53
Someone please tell ambereon that I'm not talking to him ;)
At the gates of Eternity...

2010-08-26 02:04
eftersom tråden har flippat ut...så tänkte jag flippa ut..tillägnar detta till småpojkarna .. så här är det
fuck trulife han sitter inne i dag och är någons slyna....
prodigy sitter oxå inne och är någons slyna
rick ross hade aldrig blivit accepterad av hip hop fansen på 90 talet.. tycker det säger en hel del om dagens hip hop fans..
fat joes kariär är över... nu får han lean back om han ska tjäna pengar
jay z är den sämsta chefen def jam har haft.. tycker hela eastcoast hip hopen stannade upp så fort han fick den positionen.. ingen utveckling alls..
papoosse har talang men borde signa med aftermath..jag tror han hör hemma där
bone thugs and harmony har gjort 2 bra skivor.. dom 2 första ..resten är bajs...
kanske därför dom som har collabat med dom är döda ..dog av skam efter insett vilka talanglösa fjollor dom har arbetat med ..
så ni kan sluta skriva en massa skit i tråden för nu har ni fått allt ni behöver veta om dessa artister...

2010-08-26 02:24
Jag bestämde mig tidigt för att inte lägga mig i tråden, för jag har ändå inget att säga, och det jag tänker säga nu är offtopic. Men nu kör vi:

SNÄLLA kan folk sluta skriva "besservisse"? Låt bli att använda ordet om det är så jävla svårt att stava (besserwisser). Besservisser går jag med på ändå, men vart fan tog R vägen? Så otroligt ironiskt att stava/säga fel på just det ordet, men det börjar bli vanligt så jag sprider mitt bättre vetande så gott jag kan (inte omedveten användning av "bättre vetande").

Använd viktigpetter istället, eller blir det "wiktigpette"? Det är NÄSTAN samma i alla fall.

Så, förlåt, jag får utbrott ibland när folk stavar ord som inte borde få felstavas (tack vare deras innebörd) fel. Och dessutom tar bort bokstäve. Fyfa fö e. Ni ä dålia männisor.

2010-08-26 07:48
Att stava besserwisser fel är i 99,9% av fallen inte ironiskt.
The more emotion i put into it, the harder i rock.

2010-08-26 08:59
en av anledningena att 2pac blev skjuten 1993 var att han hade vägrat betala beskydd till den så kallade black mafia..början av 90 talet hade det blivit en trend att pressa rap artister på pengar.. puff daddy ska har varit en av dom som betala stora pengar till bmf för beskydd

2pac nämner i låten against all odds att puffy getting robbed lika bitch och syftar just på att puffy fick betala bmf pengar.. han nämner även 3 av dom personer som sköt han i new york jimmy henshman haitian jack och king tut..Är du säker på det?, trodde inte BMF fanns redan 1993.
 

2010-08-26 09:16
^^Kollade upp det och det fanns men det hette inte BMF.
 

2010-08-26 11:26
goggla tupac/bmf ska ni se att en del av dom namnen han nämner i låten against all odds ska vara kopplad till en lga under namnet bmf.blacka mafia family..syftar dock inte på dom som fanns under 70 talet i philly

2010-08-26 11:48

2010-08-26 11:52

2010-08-26 13:51
"Att stava besserwisser fel är i 99,9% av fallen inte ironiskt."

Det jag stör mig på är ju inte folk som är klyftiga, utan att det är otroligt många som tror att det heter "besservisse".

2010-08-26 18:37
2Mex chillar i alldeles för stora gratis tshirts, boxers och "go to church shoes" när han är hemma.

2010-08-26 18:38
Dessutom:

Poet

2010-08-26 20:48
Att Keith Murray är hetlevrad är inget nytt hehe. Killens bråkstakeri fick han att förlora sitt skivkontrakt med Def Jam hehe.
At the gates of Eternity...

2010-08-27 00:41
Jag hörde på P3 soul i söndags (gammal repris) att Tupac (2pac) sköt två poliser i röven. Var längesen jag myste så mycket när jag lyssnade på radio.

Han å nån till var på väg från nån spelning med några andra i nån annan bil, båda bilarna blev stoppade å snutarna som var ur tjänst, packade och vita började tracka dom i den andra bilen. "Pac" klev ur sin bil å frågade va som va problemet, men blev tillbakaskickad till sin bil. Ingen av dom hade gjort nåt fel, eller förmodligen hade väl flera av dom rökt på nån gång under dom senaste dagarna, men dom körde fint å va nyktra i båda bilarna.

När snutarna inser att dom inte har så mycket att hämta slår dom in rutorna på den andra bilen å börjar raggla därifrån till sin egna bil. 2pac hoppar då ur sin bil, går ner på knä, sätter tungan i den vänstra mungipan, siktar å sätter en kula i vardera snuts röv.

Eftersom poliserna var tankade, utanför sitt "county" å hotade upp sällskapet med vapen de stulit från bevislagret blev Pac friad från skotten "i brist på bevis".
Riktigt skön story.

P3 soul rockar fett ibland alltså.
Ridå

2010-08-27 21:41
Att bone thugs 'n' harmony har arbetat med pac, big, eazy & big pun stämmer inte riktigt.
bone thugs (som kollektiv), gjorde låtar med Eazy-E & Biggie Smalls. men bizzy bone var den enda som arbetade med pac (resten av bonethugs-medlemmarna blev "inklippta" på deras låt, efter pac's död). bizzy bone gjorde f.ö. 2 låtar med pac.
dom övriga bonethugs-medlemmarna arbetade iofs med big pun (men Bizzy var inte med på dom).

Den enda rapparen (i Hiphop-historien), som har gjort låtar med: 2pac, notorious big, big punisher & eazy-e är...... Treach (från Naughty by Nature). han har även collabat med avlidna legender såsom Guru (från Gang Starr) mfl..

väldigt få som vet dettabonus:
Daz Dillinger (från Tha Dogg Pound), är den enda artisten från Death Row Records (förutom 2pac), och den enda artisten från Snoop Doggs kollektiv, som har collabat med Notorious Big. Låten som dom gjorde, är en av 3 eller 4 Biggie-låtar som inte har läckts ut. Daz sitter på låten och har sagt att den är till salu för dryga 100000dollar.

bonusbonus:
Tru-Life var signad till en såkallad "joint-venture" deal: Jay-Z's Roc-A-Fella Records/Snoop Dogg's Dogghouse RecordsDenna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-08-27 21:48
Den enda rapparen (i Hiphop-historien), som har gjort låtar med: 2pac, notorious big, big punisher & eazy-e är...... Treach (från Naughty by Nature). han har även collabat med avlidna legender såsom Guru (från Gang Starr), Ol' Dirty Bastard (från Wu-Tang Clan) mfl..
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2010-08-27 22:07
Jay-Z och DMX battla varandra för länge sedan, och det var pure freestyle. Efter flera timmars battlande slutade det oavgjort. Dock säger DMX att han vann och vice versa, men det fanns inte någon tydlig vinnare.
Dame Dash har det hela på film.


Big L var där också och battlade Jay-Z samma dag...det finns något halvtaskigt bildbevis nånstans om jag inte minns fel
"Den skitigaste jäveln i stan"

MYSPACE