I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Whoa recenserar: Wu-Tang Killa Beez The Swedish Manual

Utländsk Hiphop - Allmänt

   
Admin

2009-05-25 23:23

Whoa recenserar: Wu-Tang Killa Beez The Swedish Manual

Utdrag från bloggen:

Om du någon gång känt behovet av att fräscha upp dina kunskaper om Wu-Tang Killa Beez är det här lösningen. Att räkna alla i det extremt omfattande nätverket Killa Beez är förmodligen en omöjlig uppgift, men Mattias Danielsson har med Wu-Tang Killa Beez The Swedish Manual gjort ett riktigt ambitiöst försök.

Det började med en sjukskrivning våren 2007. Som ett stort fan av Wu-Tang Clan och Killa Beez satt Mattias hemma och insåg att det inte fanns något material på svenska om detta enorma nätverk. Han började samla och översätta material från internet. Successivt började han komma i kontakt med flera Killa Beez medlemmar på Myspace och projektet växte. Resultatet blev den 96 sidor långa Wu-Tang Killa Beez The Swedish Manual.


Ett riktigt bra arbete. Den som är intresserad kan ta kontakt med författaren Mattias Danielsson på [email protected]. Ett exemplar kostar 200 kronor inkl frakt.

Läs mer: Allt du behöver veta om Wu-Tang Killa Beez

The president has been kidnapped by ninjas. Are you a bad enough dude to rescue the president?