I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

26-40 åringar, kolla hit!

Utländsk Hiphop - Allmänt

   

2006-02-04 20:13

26-40 åringar, kolla hit!



Alla vet att nuförtiden är det så lätt att hitta musik. Nästan för enkelt.. Alla vet att nuförtiden kan du ha hur mycket albums som helst fast på datorn. Det är mycket lättare att hitta olika stilar och intressen o etc. Det finns en massa ungdomar som skiter i oldschoolen. Dem vet nästan som helst ingen historia bakom hiphop kuluren.

Så nu tänkte jag fråga er i 26 - 40 (om det ens finns någon som är 40 år här. hehe). Ni som har varit med ett jäkla bra tag!

Hur fick ni tag i musik? Var läste ni om artisterna? Hur fick ni tag på dem där skivorna som inte gick få tag i Sverige? Var hiphop kulturen populärt där du bodde? Har ni bara varit lyssnare eller har ni gjort något som har hiphop med att göra? Och framför allt hur kom ni in på hiphop kulturen? Hur ser er skivsamling ut idag? (hur många albums och vilka albums?) Ge gärna en lista!

Jag tycker att detta kan bli intressant.