I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

JJFP tillbaka/The Fugees släpper ny singel

Utländsk Hiphop - Allmänt

   

2005-08-28 21:38

JJFP tillbaka/The Fugees släpper ny singel

Inatt har Will Smiths nya musikvideo Party Starter premiär på VMS-galan i USA. Veteranen tycks ha lagt mycket pengar på skapelsen då det såg ganska flådigt ut. I övrigt kan man rapportera att samme Smith har bestämt sig för att gå tillbaka till sina rötter genom att återskapa duon DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince tillsammans med den gamle bundisen Jazzy Jeff. En ny skiva har diskuterats under en längre tid från de båda pionjärerna som klev in i Hiphopen 1986 för att vinna den första Hiphop-grammyn någonsin 1988.

Lil'Kim kommer att släppa en sista skiva före hon åker i fängelse den 19:e september. Skivan heter Naked Truth och släpps den 13:e. Dessutom är hon host under VMS-galan inatt.

The Fugees släpper sin nya singel inom tre veckor. Take It Easy heter den och det är Wycleaf som kommer med uppgifterna om releasen. The Fugees har dessutom en skiva på gång, den första sedan comebacken tidigare i somras.

Källa: http://www22.brinkster.com/lerkot/hiphop .htm :)

Djingis Khan for life.