I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Övrigt] Whoa tippar första omgången av Vendetta

Svensk Hiphop - Battles

   
Admin

2012-06-22 00:24

[Övrigt] Whoa tippar första omgången av Vendetta



Saxat från Whoa-bloggen:

Med drygt en vecka kvar till Sveriges första rapbattle-turnering kan vi konstatera en sak: fjärilarna i magen har slut på weed. De är oroliga och rastlösa. För att lugna ner dem en aning har några väl utvalda representanter för Whoa.nu tippat resultatet i turneringens första omgång och dessutom motiverat sina val. En lätt underhållning för er läsare samtidigt som den redaktionsmedlem med flest rätt erhåller den klassiska och respektabla plattan Julsånger från förr (eller bara torra kex och salta pinnar). Vi har följaktligen någonting att kämpa för.

Så när ni nu snart ska till att börja choppa jordgubbar och fixa det sista med sill-inläggningen inför morgondagens midsommarfirande kan ni efteråt belöna er själva med att läsa våra tips. 110% expertkommentarer! Och glöm inte att skriva ditt eget tips i forumtråden. Mycket nöje och en riktigt ill midsommar önskar Whoa.nu!


Om ni smiter in på bloggen en sväng så kan ni få se vad mina kollegor Gustaf, Jonas, Pontus och Martin tror om matcherna den 30 juni. Det finns små härliga motiveringar och allt. Tanken är ju också att ni användare ska tycka till om redaktionens tips, och framför allt: lägga era egna tipsrader här i tråden så att stämningen kan bli lite uppiskad inför eventet. Vi säger så, va?

Ses på Babel!

Carl Only Bildt 4 Cuban Linx
http://matiasrankinen.wordpress.com
Missa inte världens bästa radioprogram Starka Personligheter.