I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Övrigt] Vendettas 16 deltagare avslöjas

Svensk Hiphop - Battles

   

2012-02-16 22:38
Tizm din jävla vänsterpartist
 

2012-02-16 23:51
Pziclone vs Crackson - Tror denna är rätt jämn. Aldrig gillat Pziclones delivery men är ändå betydligt starkare än Cracksons. Men tror Cracksons texter kan väga upp över det.

Shazaam vs Sabotage - Självklar seger. Känns inte som att Sabotage brukar säga särskilt relevanta saker alls.

Third Eye vs Gustav Fasa - Gillar ingen av dem så svårt att säga. Känns som att Fasa kan komma med mer relevant och på det sätt ta hem det.

Nicko Mack vs Kalle Balik - Väldigt jämn match-up. Kalle Balik kan skriva betydligt bättre men Nicko Mack har grymt mycket bättre delivery.

Jimmy Pistol vs Hyper - Jag har fått lite känsla av att Jimmy drar mycket irrelevant. Känns som att Hyper har en jämnare nivå på sina rader med.

Nomad vs Spakur - Kommer bli riktigt bra om Spakur är som mot Nicko Mack i The Ring. Tror däremot inte att han har tillräckligt mot Nomad, som är en klar favorit.

R-man vs Grizzly - Rätt självklar. R-man är en bättre battlerappare på alla sätt egentligen.

Mr Cool vs Martin Zamora - Tycker Cool är betydligt fyndigare och brukar ha mycket relevanta rader. Jag har fått ett ganska konstigt intryck av Zamora, känns som han är rätt grym ibland men har väldigt låg nivå på många ställen. Hoppas inte Cool ser det som "enkelt" och skiter i att lära sig sin text ordentligt bara.
Wazaaaa

2012-02-17 00:24
Du gillar när folk är relevanta!
 

2012-02-17 03:01
Kanske lät lite tjatigt men det är bland det viktigaste tycker jag. Riktigt tråkigt när man får lyssna på en skrytrond istället för en diss, eller bara allmänt generiska dissar.
Wazaaaa

2012-02-17 10:29
Pziclone vs Crackson
Shazaam vs Sabotage
Third Eye vs Gustav Fasa
Nicko Mack vs Kalle Balik
Jimmy Pistol vs Hyper
Nomad vs Spakur
R-man vs Grizzly
Mr Cool vs Martin Zamora

och i finalen tror jag att vi ser Mr Cool vs Nomad

2012-02-17 10:41
I min bok måste man ha mött Top tiers för att kunna vara det. För att vara bäst måste man slå dom bästa. Så jag har väldigt svårt att förstå dom som sätter Gustav fasa på toppen. Den enda utmaningen jag anser han har fått var mot Taytay på engelska....

Han är duktig, det säger jag ingenting om. Han är ung men det gör honom inte bättre, vilket vissa använder som argument. Ska bli intressant att få se han i en match som gäller något och är mot någon som dom flesta anser tillhöra toppen.
Hon checkar in mig från andra sidan baren.
Du checkar in dig och uppdaterar status raden.

2012-02-17 11:41
Sjukt grymma match ups, men fyfan för att behöva möta nomad, han är hemsk. Synd att inte Henry å O-hund inte är med, men jävlar va det nog blir fett ändå!
Ridå

2012-02-17 11:43
Bobban P24

All ålder åt sidan, du anser alltså att Crackson och Pziclone har gjort bättre ifrån sig än GustavFasa? Eller varför inte Sabotage?

Han är inte helt hemma än men han kan redan droppa "relevanta" rebuttles och rader, inget större problem med hostan heller


Sen tycker jag absolut inte att rader måste vara relevanta så länge de är bra ordlekar eller levereras på ett sätt som lyfter dem..

Man märker ju dock att det är just ordlekar som slår bäst över tex rimscheman och allitterationer etc. En person som inte är bäst på att rappa kan fortfarande vara bäst på att battla, handlar ju om att ställa sig över motståndaren med de knep som finns till hands. Tyvärr är svensk battlepublik inte helt med på noterna ännu...

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Poet

2012-02-17 12:08
Så är det här riktiga battles eller är det den där nya skiten då folk diskuterar vädret och annat utan beat?
I.C.T.W
Ill be heading out soon

2012-02-17 12:10
Doggsonlol

Om jag inte är helt ute och cyklar så är det en turnering i fickpingis som ska starta nu till våren
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-02-17 12:43
VRGNHNS skrev:
Bobban P24

All ålder åt sidan, du anser alltså att Crackson och Pziclone har gjort bättre ifrån sig än GustavFasa? Eller varför inte Sabotage?Exakt var skrev jag det någonstans? Haha du är otrolig. Det finns inte ens en liten antydan på att det skulle vara min åsikt. Skrattretande och försök inte få detta till någon diskussion.

Men när du nämner Pziclone så tycker jag han är på en högre nivå just nu än vad fasa är. Anser inte någon av dom vara top tier men båda är duktiga.
Hon checkar in mig från andra sidan baren.
Du checkar in dig och uppdaterar status raden.

2012-02-17 13:08
Bobban jag kan hålla med dig. Jag har inte fått så mycket motstånd tidigare men man kan ju fortfarande avgöra om någon är bra trots motståndet. Och nu har ju inte min battle mot Kalle Balik droppat ännu men jag ser honom som motstånd iaf.
 

2012-02-17 13:10
Japp, jag har skrivit att jag tycker du är bra. Men sätter dig inte högst upp. Men den här tuneringen är en utmärkt plats att bevisa att du hör till det övre skiktet.
Hon checkar in mig från andra sidan baren.
Du checkar in dig och uppdaterar status raden.

2012-02-17 14:20
Bobban P24

Sorry, missförstod nog ditt inlägg lite, men det är väl ingen i tråden heller som sagt att Fasa är Top Tier? Tolkade ditt inlägg mest som att han inte platsade i turneringen...
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-02-17 15:11
Ni som antyder att gustav inte skulle platsa kan ej ha varit på plats i stockholm i lördags... On another note, sabotage? Vafan
Blåmesen>Kräftan

2012-02-17 16:35
Pziclone vs Crackson
Shazaam vs Sabotage
Third eye vs Gustav Fasa
Nickomack vs Kalle balik
Jimmy pistol vs Hyper
Nomad vs Spakur
R-man vs Grizzly
Mr.cool vs Martin zamora

så tror jag
http://www.myspace.com/akinonline

2012-02-17 16:41
Man borde ju kunna betta lite med en viss del av potten till battle-sponsring...
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-02-17 17:24
Fan, bara jag som saknar Osvensk tiger eller? Crackson, sabotage och Grizzly platsar inte IMO..
 

2012-02-17 18:03

Pziclone
vs Crackson - känns jävligt jämt, men Pziclone är bättre om han lägger lägger ner tid, Crackson är tyvärr ingen favorit.
Shazaam vs Sabotage - Hejar på Sabotage, men tror att shazaam tar det, mer erfarenhet, mer uttänkta rader. Tror Shazaam har lite mer driv förövrigt
Third eye vs Gustav Fasa - Tredje ögat tar denna ganska lätt kan jag tro, mycket tung battlare
Nickomack vs Kalle balik - Kalle balik är ingen favorit, tråkiga rader helt enkelt.. Nickomack är tuuung om han vill.
Jimmy pistol vs Hyper - känns riktigt jämt här, Hyper tar sig nog i kragen och köttar några riktigt feta rader mot pistolen
Nomad vs Spakur - en av dom tyngsta i sverige helt enkelt, inga problem här.
R-man vs Grizzly - samma som ovanstående, Grizzly har inget emot Nomaden!
Mr.cool vs Martin zamora - Mr cool är en klar favorit, men Martin Zamora är slaget över´helt klart!


Fan vad jag längtar!!
Moderator

2012-02-17 18:49
Choppa
Nu när du säger det saknar jag fan också Osvensk Tiger! Men han kanske har lagt av att battla? Det var ett tag sen jag såg honom.
Nu när whoa till slut ska lägga ned kan det vara dags att sammanfatta allt jag har lärt mig här genom åren: WORD! på Misery_chick

2012-02-17 19:26
Följer trenden och gör en lista:

Pziclone vs Crackson Det senaste av Crackson som släpptes var tungt. Han börjar bli varm i kläderna nu.
Shazaam vs Sabotage Shazaam har kört ett gäng sämre battles på svenska men mot Nicko Mack visade han att han kan när han vill. Han tar det.
Third Eye vs Gustav Fasa Tycker det är svårt. Fasa är så pass ny och utvecklas fortfarande mycket. Third Eye är extremt trygg i det han gör.
Nicko Mack vs Kalle Balik Bättre framförande. Jag önskar att Kalle Balik vinner. hans rader är nog de grymmaste på scenen men Nicko Macks framförande knäcker det mesta.
Jimmy Pistol vs Hyper Jimmy har bra texter och bra framförande. Hypers framförande brukar brista något även om texterna är grymma.
Nomad vs Spakur Samma som NM/KB Jag önskar att Spakur steppar upp och vinner. hans rader är grymmare än Nomads. Men helheten gör att jag sätter en spänn på Nomad.
R-man vs Grizzly R-man plockar denna utan problem. Han har det mesta.
Mr Cool vs Martin Zamora Jag har aldrig kunnat med Zamora men vet att andra gillar honom. Tror dock ändå Cool tar den om han inte glömmer att säga något.

I final gissar jag på R-man mot Nicko Mack om de inte möts innan.

2012-02-17 20:26
Pziclone vs Crackson jag vet inte kan gå hur fan som helst håller dock lite på crack då jag gillar hans långsamma still
Shazaam vs Sabotage en som kan mot en som inte kan...
Third Eye vs Gustav Fasa tycker att ögat e bull. Den tar fasa!
Nicko Mack vs Kalle Balik Kalles rader är sjukt finurliga och välskrivna, Nicko Mack e inte dålig men han är inte heller lika bra
Jimmy Pistol vs Hyper kommer bli jämnt men tror fan att pistolen tar det. Känns som att cool skulle kunna skvalar om rätt privata saker till båda :P
Nomad vs Spakur synd att denna blir så tidigt, båda e SKIT BRA dock tror jag nomaden e lite bättre
R-man vs Grizzly jodå så att e....
Mr Cool vs Martin Zamora Zamora har helt förmycket "äkta" "gangster" reder om gräss o sånt som inte tilltalar mig alls plus att cool e kung!


Som vinnare för hela kalaset tippar jag Nomad då han har skrivit till väldigt olika personer och visat att han klarar av att battla olika typer av rappare. och så e han fett rolig
There ain't no dick like the one I've got

2012-02-17 21:11
hur FAN kan så många gnälla på sabotage men samtidigt tycka att zamora platsar?

2012-02-17 21:56
Pziclone vs Crackson
Shazaam vs Sabotage
Third eye vs Gustav Fasa
Nickomack vs Kalle balik
Jimmy pistol vs Hyper
Nomad vs Spakur
R-man vs Grizzly
Mr.cool vs Martin zamora

Ha ha ha! Hur kan man tycka att ........ platsar?
Vill inte nämna några namn, men om en av dessa rappare tar med ett paraply och ett regnställ, så kan han omöjligt förlora.

2012-02-17 23:27
Tycker det - på ett sätt - känns som att det är bra att Bowers inte är med. Han är snäppet över de andra.

Det är några - som inte varit så aktiva på sista tiden - som alla gånger slagit sig in bland de 16. Dessa är Smo Jo, Mickelito samt Ohund.
Rappare

2012-02-18 00:17
Fett som fan, men saknar O-hund i turneringen
Något som gör något som skapat något

2012-02-18 09:07
Synd att inte Henry eller O-hund finns med, hade personligen gärna sett Osvensk tiger och OBX också, men just de två förstnämnda tror jag hade varit viktiga att få med för att få någon slags SM-stämpel. Nu har ju iofs arrangörerna redan påpekat att detta inte är vad man eftersöker, men det känns som att det kan bli "visst han vann, men Bowers var ju inte med" nu.

Pziclone vs Crackson - Cracksons punches brukar sitta hårdare, har dock svårt för hans delivery. För mig är inte det här en av de tyngre matcherna.

Shazaam vs Sabotage - BT är, som påpekats, helt enkelt bättre. Att domarna inte brukar vara särskilt glada i Sabotage talar ju knappast till hans fördel heller.

Third eye vs Gustav Fasa - Svårtippat, har aldrig sett Third eye på plats, men han brukar bjuda på en fet show, men desto färre minnesvärda rader. Gustav är bra på alla punkter, kanske utan att vara bäst på någon. Mycket pondus på den rösten, och är han ändå bara femton. Bra skit. Tror dock ändå att ögat tar det då jag tror att hans sätt att ge utlopp för sin överskottsenergi ger mer på plats än det gör på film.

Nickomack vs Kalle balik - Också en jämn match, Nicko har deliveryt, Kalle raderna. Med detta inte sagt att Nicko inte har rader, men i min bok skriver Kalle bäst i Sverige.

Jimmy pistol vs Hyper - Jag gillar skånskan i vanliga fall, men när Third eye eller Hyper kör kan den bli jobbig. Hyper brukar ha tunga rader, men Jimmy är mer komplett som battlerappare.

Nomad vs Spakur - Hoppas på Spakur i denna, och tycker nog att hans toppar är högre. Dock så blir det lätt skit om han tappar publiken tidigt. Nomad är stabil och tillhör den absoluta toppen, så jag tror att han tar den. Den här tillsammans med Nicko mot Kalle är min favorit i första, hade dock gärna sett både Nomad och Spakur i fler matcher så lite synd är det att dom möts redan i första.

R-man vs Grizzly - R-man är bättre.

Mr.Cool vs Martin Zamora - Zamora är bra, men Mr.Cool är fyndigare. Ska bli en kul match att se, jag tror att Cool tar den.

Förresten så är undrar jag om några var seedade inför lottningen. Blir i så fall inte riktigt klok på hur vi kan få Crackson mot Pziclone och Nicko mot Kalle i första, känns som att båda de tidigare borde tillhöra den oseedade gruppen medan de senare borde tillhöra den seedade. Eller lottade ni rakt av?

2012-02-20 22:30
Synd att Von Hagen inte är med , känns som han är den enda som inte är med som borde vara med. Dom kunde bytt ut Jimmy Pistol mot Von Hagen så hade denna turnering varit tvärfet!

Peace från saltsjöbaden!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.