I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

The O-Zone Battles: 1-års Jubileum 16/4 @ Wickmanska/Lund

Svensk Hiphop - Battles

   

2011-04-12 19:46

The O-Zone Battles: 1-års Jubileum 16/4 @ Wickmanska/Lund



Line-up:

Henry Bowers vs R-Man
Third Eye vs Pziclone
Mr Cool vs Michael Crackson
Hyper vs Nomad
Marty vs K.Sluggah


Dj: More-10
Hosts: S.T.I.C.S

När: 16 April (Lördag)
Var: Wickmanska/Lund
Tid: 18:00-21:00
Pris: 40 kr
Ålder: 16
Alkoholfritt


Ibland måste man bara blicka tillbaka. Det strax över ett år sen som vi anordnade vår första battle på lilla Wickmanska i Lund. En trevlig liten kväll som gjorde basen för "The O-Zone". Vi glömmer inte stödet som vi fick av Wickmanska, publik och medverkande den kvällen, det märktes redan då att rörelsen skulle växa till sig och bli en kraft att räkna med!

Vi ska inte prata som att O-Zone har funnits i evigheter, det här är bara början, men för att hylla framgången vi har gjort under det senaste året så anordnar vi ett 1-års jubileum promo-event, på ingen annanstans än debutlokalen Wickmanska!

Kvällens deltagare består mestadels av bekanta ansikten, men vi har två debutanter som, med 1 veckans förberedelse, har gått med på att möta varandra - K.Sluggah och Marty!

Med tanke på lokalens storlek och den begränsade mängden som kommer att få plats där inne så kommer endast åskådare med förköp kunna komma in. "Biljetterna" kommer säljas under utsatta tider (tider postas snart) på Café Ariman i Lund fr o m i morgon (onsdag) fram till fredag eller tills platserna tar slut. Istället för att få en fysisk biljett köper man sig en "plats" i lokalen, uppger förnamn/efternamn och skrivs in på listan. OBS! Begränsade platser så se till att kapa en biljett så snabbt så möjligt! Vi ses där!


// The O-Zone Crew

www.theozonebattles.com

Sugen på att delta? Ladda ner anmälningsblanketten på hemsidan och skicka till [email protected]