I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] Crackson ft. Change – Hornsgatan

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2013-06-22 18:36

[Video] Crackson ft. Change – Hornsgatan



Från Whoa-bloggen:

Joakim Holtz aka Michael Crackson har länge varit en representant för och ett aktuellt namn på den svenska battlescenen, med matcher mot allt från Nasty till Pats One. Idag, på midsommaraftonen, släpper han äntligen sin första singel under namnet Crackson. Singeln heter Hornsgatan och är en kärleksförklaring till den stadsdel av Stockholm där han bor samtidigt som den målar upp en bra bild av honom som artist.

Hornsgatan är producerad av Chef Boy Dee och gästas av Change. Videon är producerad av Kylen FIlm. B-sidan till singeln heter Tummen upp och är producerad av Onda från STHLM Inkasso. Båda låtarna är inspelade och mixade av Change i Level 8 Studio och mastrade av Martin Zamora. Håll utkik efter låtarna på iTunes, Spotify, Wimp osv., där de kommer upp inom kort. Håll även utkik efter den kommande EPn, som släpps om ett par veckor!


Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!