I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] Toftgard - Le! feat. Lazee & Kid Colt

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2013-03-05 09:54

[Video] Toftgard - Le! feat. Lazee & Kid Colt



Saxat från Whoa-bloggen:

I september skrev vi om låten Le! av rapparen Toftgard, som gästades av Lazee och Kid Colt. Nu har videon äntligen kommit!

Toftgard är född i Stockholm men är uppväxt i Swaziland som sonen till två missionärer. Han har dessutom pluggat kriminologi på York University. Än så länge har han släppt 9 skivor under namnet Porno, och har spelat över hela Europa i bl.a. Tjeckien, England och Lettland, och signade nyligen med skivbolaget 100 SONGS.

Låten Le! hade premiär hos Ametist på En Kärleksattack på Svensk Hiphop i SR Metropol, och spelades sedan även på Spotifys hiphopkväll.

Själv kallar han sin stil för "Oi!"-rap, en blandning av hiphop och punk. Jag tycker att det är kul att producenterna The Struts blandar det stökiga Diplo-soundet med drivande virveltrummor, drums-n-bass-breaks och Jamaica-doftande röstsamplingar till den svenska musikscenen. Och de gör det grymt.



Klicka här för att komma till inlägget!

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.