I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Ellda - Hybris

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Rappare

2012-08-20 09:52

[Audio] Ellda - Hybris



"Ellda är ett band som spelar hip-hop på svenska och med tydliga influenser av funk, jazz och soul skiljer dem sig från mängden med sitt unika sound och sina svängiga framträdanden.

Ellda har under de senaste åren synts på scener som förband till bla. Mohammed Ali, Stor och Ska`n`ska. De har även inlett ett samarbete med den rutinerade rapparen Raymond ”Blues” Peroti. De har vid flertal tillfällen uppträtt på hans hip-hop satsning ”Av Kärlek” som han arrangerar tillsammans med Timbuktus DJ, Moe Sakwanda, där artister som Eye`n`Eye, Iron African och Seinabo Sey deltagit.

Så med Gör Om Gör Rätt EP-11 i ryggsäcken och med det kommande albumet Hybris -12 och med sitt rutinerade liveband är Ellda en akt att räkna med! Ellda har även spelat in en video till singeln Hybris som kommer under hösten."

Singeln:
Ellda - Hybris (03.24) är en starkt samhällskritisk skildring av samhällets negativa utveckling där Ellda tydligt visar vilken sida dem står på.

Skriven, Producerad och Mixad av Pelle Olsson (PelleP) & Ida Olsson (A´dee)
Mastrad av Fredrik Nordin

Man kan ladda ner låten från http://www.ellda.se och från http://duvetinte.se/exklusiv-slapp-ellda-hybris/

eller lyssna på youtube!


http://www.ellda.se
[email protected]
[email protected]
http://www.kalmarhiphop.se

www.ellda.se